acum trei ani am cumparat un imobil la o licitatie publica, anul trecut am obtinut o sentinta civila de evacuare impotriva fostilor locatari, m-am adresat executorului judecatoresc pt ai evacua, duapa 5 incercari de ai evacua am semnat procesul vervbal de evacuare la executorul judecatoresc in birou alaturi de debitor care a promis ca o sa ioasa in situatia aceasta excutorul judecatoresc l-a declarat evacuat si a incheiat pv de evacuare, cand am ajuns al imobil debitorul si-a adus vre-o 10 baieti de cartier si a refuzat sa paraseasca imobilul, incercarea mea de a patrunde in imobil a fost oprita si a doua oara tot de acestia.
am solicitat incuviintarea executarii silite instantei de judecata- aceasta a respins-o pe motivul ca debitorul a fost executat.
deoarece nu am aut posesia nu pot actiona nici in penal. pt tulburare de posesie , violare de domiciliu, nici nerespectatrea unei sentinte judecatoresti :(
nu pot nici in civil sa inaintez actiune de revendicare(nu am avut posesia) actiune de integrare (nu am avut posesia) actiune posesorie...
daca formulez o noua actiune de evacuare mi se va invoca putere de lucru judecat.. si debitorul continua sa locuiasca acolo ! ce as putea sa fac sa obtin posesia si sa-i evacuez ?
am cumparat un apartament la o licitatie, am facut actiune in evacuare pentru fosti locatari care refuza sa elibereze imobilul, am aplicat-o prin executor judecatoresc care m-a inselat impreuna cu debitorul ca o sa iasa din imobil am semnat toti procesul verbal de evacuare care s-a incheiat la executorul judecatoresc in birou decalrandu-i evacuati pe fostii locatari far a a ma pune in posesie. Acestiadupa evacuarea facuta in acte de executorul judecatoresc au opus rezistenta fizica si refuza sa elibereze imobilul. In prezent sunt buimac si nu stiu cum sa-i intru in posesie.1 am solicitat incuviiintarea execuutarii silite pt ca nu am fost pus in posesie si s-a respins, 2 am facut actiune in penal pt violare de domiciliu si nerespectarea unei hotarari judecatoresti si s-a respins pt ca nu am avut posesia
acum ?ce sa ma i fac? sunt o persoana de buna credinta si sunt usor de inselat #-o actiune in revendicare nu se poate pt ca nu am avut posesia , actiune posesorie nu se poate ,pt evacuare mi-e teama sa nu invoce putere de lucru judecata.