am cumparat un apartament la o licitatie, am facut actiune in evacuare pentru fosti locatari care refuza sa elibereze imobilul, am aplicat-o prin executor judecatoresc care m-a inselat impreuna cu debitorul ca o sa iasa din imobil am semnat toti procesul verbal de evacuare care s-a incheiat la executorul judecatoresc in birou decalrandu-i evacuati pe fostii locatari far a a ma pune in posesie. Acestiadupa evacuarea facuta in acte de executorul judecatoresc au opus rezistenta fizica si refuza sa elibereze imobilul. In prezent sunt buimac si nu stiu cum sa-i intru in posesie.1 am solicitat incuviiintarea execuutarii silite pt ca nu am fost pus in posesie si s-a respins, 2 am facut actiune in penal pt violare de domiciliu si nerespectarea unei hotarari judecatoresti si s-a respins pt ca nu am avut posesia
acum ?ce sa ma i fac? sunt o persoana de buna credinta si sunt usor de inselat #-o actiune in revendicare nu se poate pt ca nu am avut posesia , actiune posesorie nu se poate ,pt evacuare mi-e teama sa nu invoce putere de lucru judecata.
De ce nu discutati cu executorul judecatoresc. Este cel putin la fel de vinovat precum cei care nu doresc sa va elibereze apartamentul! Cum sa declare detentorii precari evacuati fara sa incheie proces verbal de evacuare? Si fara sa va puna in posesie in cadrul aceluiasi proces verbal? Asta este abuz in serviciu in forma calificata! Este treaba executorului sa va scoata din problemele in care , din vina lui(nu stiu daca nu cumva intentionat ) , ati intrat!
Fata de cele expuse, executorul judecatoresc a incalcat grav procedura executarii silite si prevederile Legii nr.188/2000 in ceea ce priveste indeplinirea acelui serviciu public pentru care a fost platit. Executorul judecatoresc a fost de rea credinta!
Nu pot spune ca a fost neaparat de rea credinta dar in mod evident si-a incalcat atributiunile de serviciu si a redactat actele aiurea prejudiciindu-l pe om! Ori asta se cheama abuz in serviciu in forma calificata!B-)