avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuarea locatarilor din imobil adjudecat la licitatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuarea locatarilor din imobil adjudecat la licitatie

am cumparat un apartament la o licitatie, am facut actiune in evacuare pentru fosti locatari care refuza sa elibereze imobilul, am aplicat-o prin executor judecatoresc care m-a inselat impreuna cu debitorul ca o sa iasa din imobil am semnat toti procesul verbal de evacuare care s-a incheiat la executorul judecatoresc in birou decalrandu-i evacuati pe fostii locatari far a a ma pune in posesie. Acestiadupa evacuarea facuta in acte de executorul judecatoresc au opus rezistenta fizica si refuza sa elibereze imobilul. In prezent sunt buimac si nu stiu cum sa-i intru in posesie.1 am solicitat incuviiintarea execuutarii silite pt ca nu am fost pus in posesie si s-a respins, 2 am facut actiune in penal pt violare de domiciliu si nerespectarea unei hotarari judecatoresti si s-a respins pt ca nu am avut posesia
acum ?ce sa ma i fac? sunt o persoana de buna credinta si sunt usor de inselat #-o actiune in revendicare nu se poate pt ca nu am avut posesia , actiune posesorie nu se poate ,pt evacuare mi-e teama sa nu invoce putere de lucru judecata.
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 10:52, 30 Noiembrie 2009
cred ca ar merge o actiune in constatare a dreptului dvs de proprietate asupra imobilului.
De ce nu discutati cu executorul judecatoresc. Este cel putin la fel de vinovat precum cei care nu doresc sa va elibereze apartamentul! Cum sa declare detentorii precari evacuati fara sa incheie proces verbal de evacuare? Si fara sa va puna in posesie in cadrul aceluiasi proces verbal? Asta este abuz in serviciu in forma calificata! Este treaba executorului sa va scoata din problemele in care , din vina lui(nu stiu daca nu cumva intentionat ) , ati intrat!
Fata de cele expuse, executorul judecatoresc a incalcat grav procedura executarii silite si prevederile Legii nr.188/2000 in ceea ce priveste indeplinirea acelui serviciu public pentru care a fost platit. Executorul judecatoresc a fost de rea credinta!
Nu pot spune ca a fost neaparat de rea credinta dar in mod evident si-a incalcat atributiunile de serviciu si a redactat actele aiurea prejudiciindu-l pe om! Ori asta se cheama abuz in serviciu in forma calificata!B-)
Am vrut sa fiu doar putin "dragut" stimate Mihai Grigore! Intr-adevar, este un abuz in serviciu in forma calificata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot cere o noua evacuare ? just1 just1 acum trei ani am cumparat un imobil la o licitatie publica, anul trecut am obtinut o sentinta civila de evacuare impotriva fostilor locatari, m-am adresat ... (vezi toată discuția)
Folosinta sau posesie? tolerat? ocupant abuziv?...etc. hopeless1 hopeless1 Explicati-mi si mie va rog care este situatia in cazul urmator: __in 2002 unchiul meu a facut un antecontract de v-c cu domnii x, le-a facut o procura pt. a ... (vezi toată discuția)
Chiriasi ce refuza parasirea locuintei brgp123 brgp123 Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: am cumparat o garsoniera in care locuiau chiriasi, fara forme legale, acestia refuza eliberarea acesteia sub ... (vezi toată discuția)