Va multumesc pentru raspuns, ...si nu , nu cred ca vreau sa ajung la tribunal , mai mult ca ma gandesc foarte serios sa-mi depun actele de emigrare cat mai curand. Nu am prezentat in amanunt care sunt faptele; suntem cativa din salariati care nu am beneficiat de legea referitoare la sporul de vechime, s-au modificat procentele la unii, la altii ba; am primit banii pe concediul de odihna dupa ce l-am efectuat , cu toate ca in CCM este prevazut a se vira banii cu 5 zile innainte de plecarea in concediu si asta nu se intampla la toata lumea, ... si cate mai sunt, de asta spun ca nu se schimba lucrurile in bine , daca ceri ceva ...primesti :avertisment scris!
De indoctrinarea comunista si mentalitatea anilor aceeia v-om mai scapa vreodata?..Prezint sefului unitatii o sesizare prin care arat ca sefele de compartiment au o atitudine nu tocmai corecta atat moral in relatiile cu personalul cat si privind sarcinile de serviciu,( apoi mi se cere sa o dau in scris ), iar ca urmare... sunt sanctionata cu "avertisment scris"/art.264. lit a din C.M., cu consecintele de rigoare pentru drepturile de premiere ce vor urma in 2009.
Intrebarea mea este daca se poate asocia "avertismentul scris", cu taierea premiilor, conform legii trebuiau sa aleaga alta litera la art.264 pentru a fi sanctionata si financiar.? Cum nu au avut nici un motiv legat de munca pe care o efectuiez de mai mult de 12 ani, acum cauta si alta cale de a ma face sa plec sau sa ma dea afara, mi se aduce la cunostinta "ca vor tine cont si de cea mai mica abatere de la normele de munca si disciplina", ar trebui sa schimbam denumirea unitatii in S.C. "Ceausescu " S.R.L, ca trebuie sa le scriu cateva versuri si sa le "pup" talpile si scap de toate greutatile. Mai bine ma ''impusc " eu, ca pe raposatul degeaba l-am casapit ;si tot nu ma mai intorc la ceea ce a fost.
Daca nu are studii superioare, o persoana poate ocupa postul de contabil sef cu derogare din partea conducerii unitatii? Iar daca nu, ( din anul 1996 pana in prezent semneaza si intocmeste toate actele oficiale, bilant, ...etc) sub incidenta legii, unde se incadreaza : contraventie?, infractiune?