avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contabil sef
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contabil sef

Daca nu are studii superioare, o persoana poate ocupa postul de contabil sef cu derogare din partea conducerii unitatii? Iar daca nu, ( din anul 1996 pana in prezent semneaza si intocmeste toate actele oficiale, bilant, ...etc) sub incidenta legii, unde se incadreaza : contraventie?, infractiune?
Cel mai recent răspuns: ddpetru , utilizator 11:14, 14 Martie 2009
Din cate stiu eu nu poate ocupa aceasta functie fara studii superioare.Consultati legea 81 si normele.
Va multumesc, sunt implicata intr-un conflict de munca si ma vad nevoita sa ma documentez , sa cunosc cat mai multe amanunte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului elenadragan elenadragan Lucrez intr-o institutie publica, sunt contabil cu studii medii iar fisa postului este mai incarcata decat ce a contabilului sef , nu mai spun ca in cadrul ... (vezi toată discuția)
Studii director economic Doina B Doina B Buna ziua! Mi s-a oferit functia de director economic in cadrul unei companii; problema este ca am absolvit alta facultate, iar acum sunt studenta la ... (vezi toată discuția)
Cine raspunde in acest caz? amalianeag amalianeag Intr-o firma unde exista director economic si un sef al serviciului fin contabil, raspunderea pentru fiscalitate, a cui este? Si care dintre cei doi ar trebui ... (vezi toată discuția)