Buna ziua ,
Am castigat in prima instanță, cei de la tiriac au facut recurs, in tribunal la recurs a jost un judecator cu mine si unul cu ei, s a ajuns la complet de 3 judecatori , unde 2 cu ei si unul cu mine.
Se mai poate face ceva?
Daca nu e constituțională legea cu copleturile de 5 si de 3 judecători??
Este cineva din iasi care ma poate ajuta?
buna zuia !! dupa un indelungat proces cu firma de asigurari ,am castigat procesul in fond dar au facut apel poate sa mi spuna cineva daca ,se admite cererea eu pot sa incerc sa recuperez si dobanda legala?
cam cat poate dura un apel?
sunt sanse sa pierd?
13790/245/2013 judecatoria iasi
va multumesc!!!
am achizitionat o masina bmw 530xd 2007in luna ianuarie.in luna martie am incheiat o polita de asigurare casco ,in luna august am avut un eveniment nefericit(am evitat un moldovean si am intrat intr un cap de pod. ala nu a oprit)din 7 august pana azi abia am primit un raspuns ca cica dosarul e respins nu stiu de ce si ce sa fac?
#-o
in mai am cumparat un logan din 2010 cu 4500 euro.pret bun ,avea nevoie da bani la la la ia m dat banii(am 3 martori) el a scris un contract de vanzare cumparare am semnat la la la.a ramas ca luni sa facem actele (era sambata) luni nu a raspuns la tel marti cand eram la servici a venit cu o platforma si a luat masina.am fost la politie am spus cele inamplate le am dat cheile certificatul si cartea de identitate,.......ei au gasit masina .....procurorul mi a dat masina si actele. dar nu am voie sa o instrainez. peste mine a dat criza rau tare #-o .daca eu vand masina ce pot sa patesc?
am surprins si accidentat un pieton care sa angajat in tranversarea strazii prin loc nepermis pietonu este de 3 zile in coma cica de gradul 4 (nu cunosc)precizez ca am fost testat cu aparatu alcooltest o,oo masina la expertiza a iesit f bine doar ca politistii au masurat 38 m de frana mi sa eliberat dovada cu drept de circulatie si drept de prelungire pana la finalizarea cazului va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac?