avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... alliantz tiriac au facut apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

alliantz tiriac au facut apel

buna zuia !! dupa un indelungat proces cu firma de asigurari ,am castigat procesul in fond dar au facut apel poate sa mi spuna cineva daca ,se admite cererea eu pot sa incerc sa recuperez si dobanda legala?
cam cat poate dura un apel?
sunt sanse sa pierd?
13790/245/2013 judecatoria iasi
va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:23, 12 Februarie 2015
onofrei constantin a scris:
eu pot sa incerc sa recuperez si dobanda legala?

In solutie, nu apare si dobanda legala.

cam cat poate dura un apel?

In functie de volumul de munca la nivelul instantei sau de complexitatea cauzei.

sunt sanse sa pierd?

NU va poate spune nimeni de aici, de pe forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face o cerere? ghotycul ghotycul Buna. Am lucrat la o farmacie si dupa o perioada mi-am dat demisia din cauza programului prelungit.Drept urmare patronul nu a mai dorit sa-mi plateasca ... (vezi toată discuția)
Avocatul a neglijat să ceară micșorarea cheltuielilor de judecată solicitate de partea adversă. s-a finalizat și recursul, ce se mai poate face în această etapă? lolita45 lolita45 Buna ziua, Am urmatorul caz: acum cativa ani am dat in judecata o banca pentru clauze abuzive intr-un contract de credit. Am pierdut pe fond, la fel si in ... (vezi toată discuția)
Despre copil ramona j ramona j v-am contactat in problema mea cu divortul in legatura ca fostul sot nu ma lasa sa vad copilul pana la hotararea definitiva si irevocabila si se foloseste de ... (vezi toată discuția)