avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... teapa ALLIANTZ TIRIAC
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

teapa ALLIANTZ TIRIAC

am achizitionat o masina bmw 530xd 2007in luna ianuarie.in luna martie am incheiat o polita de asigurare casco ,in luna august am avut un eveniment nefericit(am evitat un moldovean si am intrat intr un cap de pod. ala nu a oprit)din 7 august pana azi abia am primit un raspuns ca cica dosarul e respins nu stiu de ce si ce sa fac?
#-o
Cel mai recent răspuns: onofrei constantin , utilizator 16:02, 18 Septembrie 2012
In general din experienta stiu ca accidentele cu cap de pod sunt considerate suspecte de asiguratori din pricipiu.
E posibil sa fie o suspiciune de frauda sau pur si simplu sa fie un tertip pentru tergiversarea platii despagubirii.
O sesizare catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor si o convocare la conciliere sunt primii pasi de urmat.
Va recomand sa angajati un avocat specializat pentru a va para interesele in acest caz.
ms mult pentru sfat.
ce fel de avocat sa caut ? sunteti din iasi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz plata dosar casco ContSters273252 ContSters273252 buna ziua . in 17.06 am avut accident cu masina bunicii mele ,am izbit frontal o masina . am scapat telefonul sub scaun si mam aplecat sa il iau si am patruns ... (vezi toată discuția)
Probleme firma de asigurare auto dia21 dia21 la inceputul anului am avut un accident intr-un sens giratoriu,am incheiat o constatare amiabila cu celalalt sofer in care eu eram \"victima\",iar ... (vezi toată discuția)
Probleme casco cuprasuper cuprasuper buna ziua!am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv,mi-am cumparat o masina si cum era normal i-am facut casco intr-o zi nefericita am avut un eveniment ... (vezi toată discuția)