avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... probleme casco
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

probleme casco

buna ziua!am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv,mi-am cumparat o masina si cum era normal i-am facut casco intr-o zi nefericita am avut un eveniment din care am iesit vinovat,in urma constatarii masina a iesit dauna totala dar cei de la casco mi-au spus in urma cercetarilor lor ca masina a mai fost dauna totala cu 2 ani inainte de a o cumpara si nu vor sa imi plateasca.intrebarea mea este daca au ei acest drept si de ce mi-au mai facut casco .mentionez ca eu la cumparare i-am facut rarul si itepeul si nu au fost probleme iar masina era in stare impecabila in urma impactului s-au declansat si airbagurile
ce sa fac eu acum???
Cel mai recent răspuns: cuprasuper , utilizator 16:31, 19 Februarie 2011
Dupa ce ati primit raspunsul negativ, in sensul ca asiguratorul refuza sa va plateasca dauna, puteti actiona in instanta. Sfatul meu este sa luati legatura cu un avocat care sa va indrume.

Succes!
multumesc dar mai insist cu o intrebare ,prevede vreo lege a asigurarilor sa nu despagubeasca o masina care a mai fost dauna dar care a fost cumparata reparata si care a trecut itpul ?si rarul?
imi este frica sa nu cheltui bani degeaba cu aocatul si sa nu castig pt ca bani prea multi bani nu am
Daca a fost dauna totala cu 2 ani inainte inseamna ca nu mai putea fi reparata si ca nu putea fi vanduta decat la piese de schimb nicidecum sa se circule cu ea. Asiguratorul dvs. minte cu nerusinare.
O masina luata in asigurare este obligatoriu sa fie reparata indiferent de numarul de accidente. Nu va lasati pacalit de acest asigurator care va trebui sa plateasca si apoi poate lua o masura administrativa impotriva inspectorului de asigurare care v-a intocmit polita pt neatentie , neglijenta cum vrea sa-i spuna. Dar de platit va trebui sa plateasca. pt. a ajunge in instanta va trebui mai intai sa faceti o reclamatie la CSA. Daca raspunsul nu va satisface atunci chemati asiguratorul la conciliere si va expuneti pretentiile. Daca nici asa nu e bine atunci va trebuie un avocat bun , specializat pe probleme de dauna din asigurari si actionati asiguratorul in instanta. Succes!
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Februarie 2011
Adrian Tudor, Consultant asigurari

Alte discuții în legătură

Polita casco-itp expirat turkn turkn Daca masina avand asigurare casco este implicata intr un accident,dar in momentul accidentului verificarea tehnica periodica era expirata de 5 zile,exista ... (vezi toată discuția)
Rca vs casco, la o masina in leasing dorianar dorianar Salutare, cu o intrebare deranjez. Am fost implicat intr-un accident, incadrat ca tamponare, singura victima fiind eu - am refuzat sa merg la spital(avand doar ... (vezi toată discuția)
Problema casco sau rca chucki21 chucki21 Buna ziua, Am o dubla problema sunt omul blindat de asigurari dar cu ambele am probleme. Am fost lovit de o masina ce are RCA la Astra iar eu am ... (vezi toată discuția)