avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Activitate florin_sama2010

Activitate florin_sama2010

locuiesc la un bloc de proprietari cu 3 scari. Blocul nu face parte din asociatie de proprietari. Blocul este alimentat cu apa rece, prin APOMETRU,(comun) pentru toate 3 scari. O parte din proprietari,de pe o scara, dorim sa ne montam apometru de apartament. Intr-o discutie cu SC. APA...,au spus ca nu se poate.VA RUGAM -sfatuiti-ne ce putem face. Exista cadru legal pt. inst. apom. de apart.?
multumim.:((#-o:))
#-o#-oSIGUR VOI FI INJURAT . PROST –nu sint. SINT . doar NESTIITOR ( pe jumatate mort ).Pina acum l-am postat de 3 ori.Voi poate nu a-ti fost ca mine.
CU TOT RESPECTUL PENTRU DUMNEAVOASTRA – V-am cerut scuze ,de la inceput am precizat ca sint incepator,la calculator ,scriu cu un singur degetel dar incerc sa bat pe la toate portile poate cineva ne indruma, .ne invata, ce putem face in situatia in care sintem. Am postat mesajul 2 –cu acelasi subiect : Am nevoie de ajutor –invatati-ma, invatati-ne,- deoarece l-am corectat pe primul sa fie mai bine citit si inteles - asa cum m-am priceput. Multumesc D-nei S.IOANA -pentru raspuns, si va rog, in continuare, sa fiti alaturi de noi .Problemele noastre sint multe, grele pentru noi, dar mai usoare pentru –FORUM-. Asteptam mereu in fata monitorului si ne dam seama ca multi ne citeste ….dar… doar unul singur a comunicat cu noi . multumim.

Am nevoie de ajutor –invatati-ma, invatati-ne,

.BLOCUL nostru,nu face parte din asociatia de proprietari. Nu este constituit in nici o forma ,pur si simplu pe nicaieri . Nu exista nici macar intelegere intre proprietarii celor 3 scari ale blocului. O FIRMA DE CABLU a incheiat un contract pentru instalarea unei antene pe bloc. Blocul are 60 Ap .La inceput au fost intrebati prop.Ap. din SC A ,DACA SINT DE ACORD DAR, cind sa semnat contractul noi ( scara A ) nu am stiut. ( contract.../01.03.2007). Am aflat abia in iulie/2008, cind cei de la Firma au avut nevoie de complectarea tabelelor cu toti prop. de Ap.de la toate 3 scari .ATUNCI, am vazut si noi ca contractul de inchiriere era incheiat intre: PROPRIETARII IMOBILELOR dinBLOCUL...SCARA (A.B.C.),si FIRMA...de cablu...PENTRU prop.blocului a semnat un prop.de Ap. de la Sc B (din iulie 2008 nu mai locuieste in bloc-a vindut si a plecat), SI- un alt proprietar de AP. tot de la scara B- (AVEA un cont deschis la o BANCA-BCR-). Cei de la FIRMA au fost corecti, au virat banii de chirie in contul astuia. Acum aflam : ca respectivul a scos 50 mil. fara ca noi sa stim si ca banii :o parte i-a distribuit la SC-C ( 25 MIL), iar restul de 25 MIL. Ii tine IN VITRIA IN APARTAMENTUL LUI....,ARE 2-3-PRIETENI LA SC-C .CONTRACTUL nu prevede cum, se cheltuiesc acesti bani (nu este stabilit nici o intelegere intre SCARI-A,B,C.) dar este trecut la obligatiile proprietarului, ca trebuie sa ne platim taxele de impozit . FIRMA a obtinut avizul PRIMARIEI(de urbanism) abia in august/2008 -atunci cind au cerut tabelele semnate de ficare proprietar de la fiecare scara.ATUNCI-credem noi- ca prin semnaturile tuturora am legiferat contractul, numai bun de bagat la Primarie pentru-AVIZ- URBANISM. FAC MENTIUNEA ca- CONTRACTUL- cuprinde in stare incipienta un tabel cu 4-5 prop.de Ap. de la fiecare scara, .De la SC A, AU FOST TRECUTI 4 PROP. Fara ca ei sa stie . Cineva a semnat in locul lor. Dar in iulie/2008. si acestia au semnat tabelul.(fara sa stie ca numele lor au fost folosite in incheierea contractului si ca semnaturile lor au fust falsificate). ACUM, NOI, SCARA- A- am inteles ca am fost pacaliti ,ca actele sau facut cum sau facut , ca in numele nostru al proprietarilor de la scara – A- sau obtinut niste bani, ca UNII se foloseste de bani (drepturile tuturor proprietarilor proveniti de la FirmA ) dupa bunul plac, ca ne este teama sa nu fim urmariti de FISC ca banii se cheltuisc- nu cum prevede legea (firma fiind inregistrata la PRIMARIE). CEI de la SC B SI O PARTE DIN SC C SINT IN SITUATIA NOASTRA. INVATATI-NE CE SA FACEM? CE NE ASTEAPTA? UNDE SA CEREM SPRIJIN? CE SANSE AVEM? MA SCUZATI SINT INCEPATOR PE CALCULATOR . VA MULTUMIM
cum se poate (ce trebuie facut ) ca un bloc de proprietari sa fie primit intr-o asociatie de proprietari existenta ?
Am nevoie de ajutor –invatati-ma
Salut.BLOCULnostru,nu face parte din asociatia de proprietari.Nu este constituit in nici o forma ,pur si simplu pe nicaieri Nu exista nici macar intelegere intre proprietarii celor 3 scari ale blocului.O FIRMA DE CABLU a incheiat un contract pentru instalarea unei antene pe bloc.Blocul are 60 Ap.La inceput a fost intrebati prop.Ap. din SC A ,DACA SINT DE ACORD DAR cind sa semnat contractul noi nu am stiut(contract.../01.03.2007),am aflat abia in iulie/2008,cind au avut nevoie de complectarea tabelelor cu toti prop. de Ap.de la toate 3 scari .ATUNCI am vazut si noi ca contractul de inchiriere era incheiat intre:PROPRIETARII IMOBILELOR dinBLOCUL...SCARA (A.B.C.),si FIRMA...de cablu...PENTRU prop.blocului a semnat un prop. deAp. de la Sc B(din iulie 2008 nu mai locuieste in bloc-a vindut si a plecat) IAR un alt proprietar de AP.tot de la scara B- AVEA UN CONT DESCHIS LA O BANCA SI ASA cei de la FIRMA au virat banii de chirie in contul astuia.acum aflam ca respectivul a scos 50 mil. fara ca noi sa stim si ca banii(o parte i-a distribuit la SC;C(25 MIL. IAR RESTUL 25 MIL. II TINE IN VITRIA IN APARTAMENTUL LUI....,ARE 2-3-PRIETENI LA SC;C.CONTRACTUL nu prevede *** se cheltuiesc acesti bani dar este trecut la obligatiile proprietarului, ca trebuie sa ne platim taxele de impozit.FIRMA a obtinut avizul PRIMARIEI(de urbanism)abia in august/2008 -atunci cind au cerut tabelele semnate de ficare proprietar.FAC MENTIUNEA ca CONTRACTUL cuprinde in stare incipienta un tabel cu 4-5 prop.de Ap. de la fiecare scara .De la SC A, AU FOST TRECUTI 4 PROP. fara sa stie cineva ,a semnat in locul lor,dar in iulie/2008. si acestia au semnat tabelul.(fara sa stie ca numele lor au fost folosite in incheierea contractului si ca semnaturile lor au fust falsificate.)ACUM NOI SCARA A- am inteles ca am fost pacaliti ,ca actele sau facut *** sau facut ,ca in numele nostru al proprietarilor de la scara A sau obtinut niste bani,ca cineva se foloseste de bani **** bunul plac, ca ne este teama sa nu fim urmariti de FISC ca banii se cheltuisc- nu *** prevede legea (firma fiind inregistrata la PRIMARIE).CEI de la SC B SI O PARTE DIN SC C SINT IN SITUATIA NOASTRA. INVATATI-NE CE SA FACEM CE NE ASTEAPTA UNDE SA CEREM SPRIJIN CE SANSE AVEM MA SCUZATI SINT INCEPATOR PE CALCULATOR .VA MULTUMIM.