Am nevoie de ajutor –invatati-ma
Salut.BLOCULnostru,nu face parte din asociatia de proprietari.Nu este constituit in nici o forma ,pur si simplu pe nicaieri Nu exista nici macar intelegere intre proprietarii celor 3 scari ale blocului.O FIRMA DE CABLU a incheiat un contract pentru instalarea unei antene pe bloc.Blocul are 60 Ap.La inceput a fost intrebati prop.Ap. din SC A ,DACA SINT DE ACORD DAR cind sa semnat contractul noi nu am stiut(contract.../01.03.2007),am aflat abia in iulie/2008,cind au avut nevoie de complectarea tabelelor cu toti prop. de Ap.de la toate 3 scari .ATUNCI am vazut si noi ca contractul de inchiriere era incheiat intre:PROPRIETARII IMOBILELOR dinBLOCUL...SCARA (A.B.C.),si FIRMA...de cablu...PENTRU prop.blocului a semnat un prop. deAp. de la Sc B(din iulie 2008 nu mai locuieste in bloc-a vindut si a plecat) IAR un alt proprietar de AP.tot de la scara B- AVEA UN CONT DESCHIS LA O BANCA SI ASA cei de la FIRMA au virat banii de chirie in contul astuia.acum aflam ca respectivul a scos 50 mil. fara ca noi sa stim si ca banii(o parte i-a distribuit la SC;C(25 MIL. IAR RESTUL 25 MIL. II TINE IN VITRIA IN APARTAMENTUL LUI....,ARE 2-3-PRIETENI LA SC;C.CONTRACTUL nu prevede *** se cheltuiesc acesti bani dar este trecut la obligatiile proprietarului, ca trebuie sa ne platim taxele de impozit.FIRMA a obtinut avizul PRIMARIEI(de urbanism)abia in august/2008 -atunci cind au cerut tabelele semnate de ficare proprietar.FAC MENTIUNEA ca CONTRACTUL cuprinde in stare incipienta un tabel cu 4-5 prop.de Ap. de la fiecare scara .De la SC A, AU FOST TRECUTI 4 PROP. fara sa stie cineva ,a semnat in locul lor,dar in iulie/2008. si acestia au semnat tabelul.(fara sa stie ca numele lor au fost folosite in incheierea contractului si ca semnaturile lor au fust falsificate.)ACUM NOI SCARA A- am inteles ca am fost pacaliti ,ca actele sau facut *** sau facut ,ca in numele nostru al proprietarilor de la scara A sau obtinut niste bani,ca cineva se foloseste de bani **** bunul plac, ca ne este teama sa nu fim urmariti de FISC ca banii se cheltuisc- nu *** prevede legea (firma fiind inregistrata la PRIMARIE).CEI de la SC B SI O PARTE DIN SC C SINT IN SITUATIA NOASTRA. INVATATI-NE CE SA FACEM CE NE ASTEAPTA UNDE SA CEREM SPRIJIN CE SANSE AVEM MA SCUZATI SINT INCEPATOR PE CALCULATOR .VA MULTUMIM.
lipsa acordului de vointa, a consimtamantului , conduce la nulitatea absoluta a respectivului act, care poate fi invocata de catre orice persoana care justifica un interes , chiar de catre instanta din oficiu.
mai mult , se poate atesta faptul ca acele semnaturi nu sunt ale dvs , prin expertize , ce pot fi utilizate ca mijloc de proba atat in cadrul unui proces civil , cat si in cadrul unui proces penal (fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals)
In acest sens , puteti sesiza si Politia sau Parchetul , pt a invedera savarsirea acestor infractiuni , si pt a trage la raspundere penala pe faptuitori.