avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, vis a vis de accesarea fondurilor POR de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, vis a vis de accesarea fondurilor POR de catre o asociatie ...

Buna ziua, vis a vis de accesarea fondurilor POR de catre o asociatie de proprietari, daca blocul are 4 scari dintre care una dintre ele este arondata altei asociatrii de proprietari, pentru ca dosarul sa fie eligibil este necesar acordul tuturor scarilor, chiar si acea scara care tine de o alta asociatie de prop?
Cel mai recent răspuns: Https , utilizator 11:03, 13 Februarie 2023
Pentru întocmirea documentaţiei tehnice este nevoie de hotărârea adunării generale a asociaţiei, prin care aceasta îşi dă acordul pentru reabilitarea blocului, precum şi tabelul cu semnăturile a cel puţin 2/3 dintre proprietari, documente care trebuie depuse şi înregistrate la primărie.

Prin urmare, fiecare asociatie de proprietari trebuie sa isi dea acordul.
Au fost depuse toate documentele de catre sc A, inca de anu trecut. In ianuarie am fost sunati de la primarie sa ne comunice ca au nevoie de Tabelul proprietarilor semnat 2/3 si de la sc B, C. Iar de la sc D, findca apartin altei asociatii trebuie sa faca aceasi documentatie care noi deja am depus-o.
Doar ca lucrurile se misca foarte greu....pur si simplu locatarii sunt refractari .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarari importante... Florentina Mihaela Florentina Mihaela Ce spune legea 230 referitor la urmatoarea situatie: Saptamana trecuta a fost convocata o adunare generala a proprietarilor din blocul nostru, subiectul ... (vezi toată discuția)
Obtinerea acordului asociatiei de proprietari pt bransament electric trifazat zorg zorg Am cumparat recent un apartament intr-un bloc si am solicitat spor de putere si bransare electrica trifazata furnizorului de energie electrica. Avizul ... (vezi toată discuția)
Cum putem da vecinii debloc/scara in judecata ? szabyku szabyku Buna ziua. Vrem reabilitate termica a blocului prin fonduri europene si avem semnaturile 50 plus 1 dintre locatari. Blocul nostru are 3 scari. Pentru derularea ... (vezi toată discuția)