avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Activitate iuliamitrache

Activitate iuliamitrache

Salutare,
ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
In contractul de subantrepriza este posibila denuntarea unilaterala ? Exista conditii speciale pt aceasta sau nu?
Multumesc!
Răspuns la discuția infiintare firma resurse umane
Multumesc tuturor pentru ajutor!
Buna ziua,
doresc sa ifiintez o companie de recrutare si plasare a fortei de muca + consultanta management.
Ma poate ajuta cineva cu detalii despre conditiile care trebuiesc indeplinite pt a deschide o astfel de firma?
De cee fel de autorizatii am nevoie?

Multumesc anticipat!
iulia mitrache
Răspuns la discuția comisia de cercetare disciplinara
Va multumesc!
Răspuns la discuția comisia de cercetare disciplinara
Buna ziua,
as avea nevoie de un sfat in urmatoarea problema:
persoana care este convocata la cercetarea disciplinara, poate merge insotita de cineva la cercetare? Doar un avocat poate asista cadrul didactic la cercetare sau poate fi si o alta persoana care nu are calitatea de avocat.

Multumesc!
Multumesc frumos!
Răspuns la discuția fisa postului
Buna,
iti pot trimite pe mail fisele de post pe care le am eu. Pentru asta am nevoie de o adresa de mail unde sa ti le trimit.
O zi buna.
Iulia Mitrache.
Buna ziua,
sunt absolventa a facultatii de drept din anul 2003. Momentan am intrat in concediu pentrucresterea copilului pana la 2 ani.
Doresc sa desfasor stagiul de pregatire profesionala pentru a deveni consilier juridic. Pot desfasura acest stagiu fara a afecta concediul de crestere a copilului. Mai beneficiez de indemnizatia de crestre a copilului daca incep acest stagiu?

Multumesc anticipat.
Iulia Mitrache