Salutare,
ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
In contractul de subantrepriza este posibila denuntarea unilaterala ? Exista conditii speciale pt aceasta sau nu?
Multumesc!
Buna ziua,
doresc sa ifiintez o companie de recrutare si plasare a fortei de muca + consultanta management.
Ma poate ajuta cineva cu detalii despre conditiile care trebuiesc indeplinite pt a deschide o astfel de firma?
De cee fel de autorizatii am nevoie?
Buna ziua,
as avea nevoie de un sfat in urmatoarea problema:
persoana care este convocata la cercetarea disciplinara, poate merge insotita de cineva la cercetare? Doar un avocat poate asista cadrul didactic la cercetare sau poate fi si o alta persoana care nu are calitatea de avocat.
Buna,
iti pot trimite pe mail fisele de post pe care le am eu. Pentru asta am nevoie de o adresa de mail unde sa ti le trimit.
O zi buna.
Iulia Mitrache.
Buna ziua,
sunt absolventa a facultatii de drept din anul 2003. Momentan am intrat in concediu pentrucresterea copilului pana la 2 ani.
Doresc sa desfasor stagiul de pregatire profesionala pentru a deveni consilier juridic. Pot desfasura acest stagiu fara a afecta concediul de crestere a copilului. Mai beneficiez de indemnizatia de crestre a copilului daca incep acest stagiu?