avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Pot desfasura stagiul pentru a deveni consilier ...
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Pot desfasura stagiul pentru a deveni consilier juridic daca sunt in concediu de crestere copil?

Buna ziua,
sunt absolventa a facultatii de drept din anul 2003. Momentan am intrat in concediu pentrucresterea copilului pana la 2 ani.
Doresc sa desfasor stagiul de pregatire profesionala pentru a deveni consilier juridic. Pot desfasura acest stagiu fara a afecta concediul de crestere a copilului. Mai beneficiez de indemnizatia de crestre a copilului daca incep acest stagiu?

Multumesc anticipat.
Iulia Mitrache
Cel mai recent răspuns: iuliamitrache , utilizator 13:01, 16 Martie 2009
Nu puteti efectua stagiul decat in cazul in care activati ca si jurisconsult, sau va puteti inscrie in CCJ dar veti avea acivitatea suspendata!
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi pentru a deveni consilier juridic uksolution uksolution Buna ziua.Am o intrebare in legatura cu profesia de consilier juridic.Tomai am terminat facultatea de drept si as vrea sa stiu care sunt pasii pentru a deveni ... (vezi toată discuția)
Ca sa fiu consilier juridic este obligatoriu sa ma inscriu intr-un colegiu? medalex medalex Ca sa fiu consilier juridic este obligatoriu sa ma inscriu intr-un colegiu? Mentionez ca am absolvit facultatea de drept in 2010 (vezi toată discuția)
Angajare ca jurist la firma privata NICOLAE LAMBRU NICOLAE LAMBRU Buna seara, Un absolvent al Facultatii de Drept Al. I. Cuza din Iasi, care a profesat in alt domeniu, se poate angaja in acest moment ca si jurist in cadrul ... (vezi toată discuția)