avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Activitate mdolcianuf

Activitate mdolcianuf

Am act de vanzare cumparare pe un tern loc de casa de 200m din 1947.A fost cumparat de mama.Am fost la arhivele statului si am scos actul de autenticitate.Ce trebuie sa fac in continuare ca sa dobandesc actul de propietate pe acest teren?
Discuție ajutor balcon
Daca am construit un balcon fara autorizare in 1997 mai poate fi daramat acum dupa 12 ani?Daca incerc sa primesc terenul in concesiune am sanse ca sa primesc apoi autorizatii ca sa nu mai il daram?Dupa cum spuneam am avut aprobarea asociatiei de locatari si a 8 proprietari din 15 de pe scara?Nu cred ca imi vor da autorizatie deoarece nu mai sunt balcoane deasupra si vor spune ca nu este conform planului blocului.M-i s-a spus ca doar daca construiesc toti cei deasupra mea impreuna cu mine se pot acorda aceste autorizatii de constructie.
Discuție balcon daramat
am construit un balcon in 1997 fara autorizatii.Am avut acordul asociatiei de locatari si al 8 din 15 locatari ai scarii.Locuiesc la parter si nu mai sunt balcoane deasupra.Am fost la primarie in 1997 pentru autorizare dar nu s-a aprobat.Ce pot face sa intru in legalitate sau daca pot face ceva?Daca as face o cerere pentru concesionarea terenului as putea obtine apoi autorizatiile necesare?