Buna, cine ma poate lamuri si pe mine in legatura cu intoarcerea mea la serviciu dupa indemnizatie crestere copil 2 ani.Patronii vor sa ma dea in somaj, trebuie sa primesc un salariu compensat din partea firmei??
Va multumesc inca o data ca imi raspunde-ti atat de repede, mai am o ultima intrebare, angajatorul nu are obligatia prin desfiintarea postului pe care l-am ocupat sa-mi ofere un alt post?
Multumesc pentru raspuns, dar tot nu m-am lamurit, daca ma intorc (si am uitat sa mentionez ca in convorbirea pe care am avut-o cu noul patron mi-a spus ca va desfiinta acel post pe care eu il ocupam), si ei ma pun sa-mi dau demisia, iar eu nu vreau, ce pot sa fac sa fie totul legal?
Buna, cine stie sa ma lamureasca si pe mine cu o problema cu care ma confrunt.In septembrie baietelul meu implineste 2 ani si ar trebui sa ma intorc la locul de munca, deocamdata fiind cu indemnizatie de crestere copil pana la 2 ani.Am incercat sa i-au legatura cu noii patroni(dupa plecarea mea in concediu s-a schimbat patronatul) ca sa vad in ce masura mai au nevoie de serviciile mele.Am primit un raspuns nefavorabil pentru mine cum ca ar fi bine sa-mi caut un alt loc de munca ca ei nu vor sa ma mai angajeze.Mentionez faptul ca toti acei colegi care au fost inainte de plecarea mea in concediu au ramas acolo, nu s-au facut restructutari, dar nici o alta angajare.Firma se ocupa de instalatii sanitare, service si autorizari ISCIR, iar eu eram pe post de dispecer pe partea de service.Vreau sa stiu si eu ce drepturi mai am???Ce pot sa fac sa nu fiu data afara sau in somaj?Multumesc!