Eu am cerut sa se faca inventarul dar nu in scris. Aveti dreptate, dar nu as fi putut nici sa primesc refuzul in scris. In aceea societate e legea junglei, administratorul societati face doar ceea ce vrea el. Acum ce as mai putea sa fac?
Dar daca ei nu imi semneaza fisa de lichidare nu pot sa-mi gaseasca intre timp o " gramada de lipsuri". Nici macar nu mi-au facut inventarul si eu am avut in gestiune o intreaga sectie.
Mentionez ca nu am primit salariul pe luna februarie si martie
Buna seara,
Astazi am primit actele necesare pentru somaj, si anume cartea de munca incheiata cu Art. 65(2), decizia de desfacere a contractului de munca cu acelasi articol si adeverinta privind plata contributiilor la bugetul asigurarilor de somaj.
Nelamurirea mea este ca pe adeverinta sunt luate in calcul lunile Octombrie 2007- septembrie 2008., iar pe verso scrie ca in lunile octombrie-decembrie 2008 si ianuarie-martie 2009 nu s-au retinut si virat contributia individuala in suma de.. si platit contributia datorata de angajator in suma de...
Am fost si la casa de asigurari unde la fel nu am platit din luna octombrie 2008. Bani mi-au fost retinuti. Ce trebuie sa fac?
Si mai am o problema nu vor sa-mi dea fisa de lichidare.
Va multumesc.
Buna ziua,
Va rog sa ne ajutati si pe noi. Matusa mea a ramas in pensie de boala incepand cu data de 28.02.2009. La acea data a fost deja incheiata nota de lichidare la firma unde lucra. Societatea trebuia sa-i plateasca zilele de concediu neefectuate pt anul 2008, cat si pt anul 2009. Concediul medical pentru luna febrarie, iar in contractul colectiv de munca se preciza ca se dau 2 salarii brute la pensionarea pe caz de boala. A facut cere si a fost aprobata pt aceste salarii. Data de salariu a societatii este pe 11. Nu a primit nici acum bani datorati de firma. Ce trebuie facut?
Dupa toate demersurile necesare a depus actele pt pensionare. Cand a verificat la CAS a constat ca nu are platit pt luna februarie.
Cum poate sa-si recupereze bani si vrem sa stim daca pt anul 2009 ar mai trebui sa primeasca bani pt concediul de odihna cuvenit daca a fost in concediu medical.
A fost de mai multe ori la societate si i-au spus ca nu au bani.
Va multumesc.
Buna ziua,
Am si eu nevoie de ajutor. Lucrez la o firma de 3 ani ca inginer, de 2 luni nu am mai primit salariul si nu mai avem nici activitate. Ne platesc cu 75%, dar atunci cand au bani si acum m-au anuntat ca trebuie sa fac de servici la poarta, altfel spus \"portar\". In somaj nu vor sa ne trimita. Vreau sa stiu daca angajatorul nu este obligat sa ne dea un loc de munca conform studiilor, iar daca eu nu as accepta acea functie de portar ma poate da afara? Si cum putem sa ne cerem salariul daca el plateste alte facturi si nu salariile angajatilor.