Uscatoria este in proprietatea mea, am cumparat-o cu acordul tuturor proprietarilor. As vrea sa stiu trebuie sa fac acum pentru a o putea folosi ca si garsoniera?
Situatia este un pic si mai complicata, mama a nascut in alta tara (Ungaria), numele tatalui nu a fost trecut pe certificatul de nastere al copilului, copilul avand acum numele mamei, revenind in tara ea doreste sa inregistreze copilul in Romania si sa-l treaca si pe tata pe certificatul de nastere. Deci procedura e aceeasi, tatal merge la Registrul de Stare civila si recunoaste copilul?
Multumesc pentru raspuns!
Daca el paraseste tare (este repartizat la un alt loc de munca) cum trebuie procedat? Procesul de stabilire a paternitatii cum se va desfasura?
In alta ordine de idei : daca este dispus sa de-a numele lui copilului asta inseamna automat ca il recunoaste sau trebuiesc facute anumite demersuri ( declaratii la notar,etc)
Cu stima....
As fi profund recunoscatoare daca mi-ati raspunde la urmatoarele intrebari:
Care este procedura de obtinere a pensiei alimentare in cazul in care tatal este cetatean strain (scotian), nu este casatorit cu mama copilului si nu are domicilul permanent in Romania ci doar lucreaza in tara. Stabilirea pensiei alimentare se face in functie de venitul tatalui, stiu eu, este un procent anume sau cum se stabileste?
Astept cu nerabdare raspunsurile dumneavoastra.
Va multumesc!