avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Garsoniera
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Garsoniera

Doresc sa schimb o uscatorie in garsoniera, ce trebuie facut pentru a schimba aceasta in spatiu locativ? Aveti vreo idee de costuri?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42249 , utilizator 11:55, 19 Martie 2009
In primul rand aveti nevoie de acordul tuturor proprietarilor. Fiind un spatiu comun, probabil ca fiecare dintre ei va trebui sa va cedeze/vanda dreptul de proprietatea asupra cotei parti din aceasta. Costurile nu cred ca pot fi estimate aprioric.
Uscatoria este in proprietatea mea, am cumparat-o cu acordul tuturor proprietarilor. As vrea sa stiu trebuie sa fac acum pentru a o putea folosi ca si garsoniera?

Multumesc
Mergeti la primarie si solicitati autorizatier de constructie pentru modificari. Dupa ce faceti acele modificari, cu autorizatia de constructie, pv de receptie si titlul de proprietate mergeti la oficiul de cadastrul. va faceti cadastul, apoi faceti intabularea. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie spatiu uira uira Intentionez sa cumpar un spatiu cu destinatia de uscatorie pe care apoi sa-l transform in spatiu de inchiriat, 2 spatii din cele invecinate direct fiind ... (vezi toată discuția)
Casa mea pe teren proprietate comuna sorin_marian sorin_marian Buna ziua. Am in proprietate impreuna cu cineva un teren (50% - 50%). Poate cineva sa imi spuna in ce conditii as putea sa construiesc pe acest teren iar ... (vezi toată discuția)
Intabulare imobil tudor.z tudor.z detin, din anul 1997, un imobil (teren+cladire), obtinut prin act vanzare-cumparare si inscris la vremea respectiva in cartea funciara, prin ... (vezi toată discuția)