avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Activitate autumn

Activitate autumn

Răspuns la discuția concediu fara plata
Multumesc pentru informatii, adaug doar ca nu avem sindicat,avem reprezentanti ,dar ce inseamna motiv obiectiv in cazul acesta? Vanzarile sunt mai mici dar nu exagerat, iar stocul a fost creat prin efortul muncitorilor care vor sta in concediu fara plata. Au fost taiate primele si am inteles ,salariul a fost inghetat si am inteles dar sa stai 15 zile ,cel putin ,fara bani in conditiile de azi este exagerat. Sa avem 2 zile pe luna fara plata ar fi de inteles dar 15 e prea de tot.
Din pacate cu discutiile stam cam prost pt. ca nu ne intreaba nimeni nimic. In ziua de azi ca reprezentant la negocieri la o firma privata insemna sa iei la cunostinta hotararile patronilor.Nu sunt eu unul dintre acesti reprezentanti dar ii inteleg.
Problema - in ultimele luni firma la care lucrez a dublat normele de productie,a facut stoc si se aude ca in septembrie vom sta acasa in concediu legal . Foarte bine ,dar apoi se zice ca vom sta pana la finele lunii in concediu fara plata ,desi vanzarile sunt doar putin mai mici decat anul trecut! Nu se pune problema ca nu sunt vanzari ci doar ca avem stoc! Are voie firma sa ne oblige la concediu fara plata in conditiile in care vanzarile merg binisor? Multumesc pentru atentie!
Buna seara tuturor, poate ma puteti lamuri intr-o problema care nu mi se pare normala!
In 2005 am facut un credit la o banca ,in acelasi an am aplicat pentru un card la aceeasi banca. Ca un bun platnic am achitat ratele la timp atat la credit cat si la card ,cand l-am folosit. In 2008 am refinantat creditul si o conditie la acordarea noii sume a fost sa achit toata suma luata de pe card la momentul respectiv ,lucru pe care l-am facut si in continuare am primit rapoarte de la banca cum ca pe card nu am datorii.Ieri am primit un telefon de la banca cum ca in 2006, la prima alimentare de card am fost inscrisa cu aceeasi suma de 2 ori ,deci mai am de dat 250 lei datorie din 2006 !
Respect autoritatea si imi achit toate datoriile la timp dar nu vreau sa fiu luata de fraiera!
Sunt 3 ani de atunci,este o banca cu renume ,ce fel de controale au daca au descoperit dupa 3 ani asa ceva?????
Sau ce inseamna asta? Nu mai inteleg nimic!
Multumesc pentru rabdare!