Buna seara tuturor, poate ma puteti lamuri intr-o problema care nu mi se pare normala!
In 2005 am facut un credit la o banca ,in acelasi an am aplicat pentru un card la aceeasi banca. Ca un bun platnic am achitat ratele la timp atat la credit cat si la card ,cand l-am folosit. In 2008 am refinantat creditul si o conditie la acordarea noii sume a fost sa achit toata suma luata de pe card la momentul respectiv ,lucru pe care l-am facut si in continuare am primit rapoarte de la banca cum ca pe card nu am datorii.Ieri am primit un telefon de la banca cum ca in 2006, la prima alimentare de card am fost inscrisa cu aceeasi suma de 2 ori ,deci mai am de dat 250 lei datorie din 2006 !
Respect autoritatea si imi achit toate datoriile la timp dar nu vreau sa fiu luata de fraiera!
Sunt 3 ani de atunci,este o banca cu renume ,ce fel de controale au daca au descoperit dupa 3 ani asa ceva?????
Sau ce inseamna asta? Nu mai inteleg nimic!
Multumesc pentru rabdare!
Mergeti la banca si solicitati extrase de cont din care sa rezulte datoria respectiva si de unde anume provine ea cata vreme dvs ati primit situatii ca sunteti fara datorii!
B-)