1. PRESTATORUL sustine ca am trimis niste SMS-uri cu valoare adaugata ( 10 Euro+tva) pe care nu le recunosc. Am refuzat sa platesc factura din luna respectiva ( mai -200 de lei ) . Am avut un schimb de mesaje si sesizari la care au raspuns pe langa subiect s-au nu au raspuns de loc. Acum cer 1200 lei despagubiri. Cum poate demonstra tehnic PRESTATORUL ca transmisia a fost facuta de mine. Cum ma pot apara de ei.
2. Contractul cadru prevede :
""6.1Pentru facturile neplătite la termen Clientul va plăti penalităţi de întârziere în
decontare de 0,5%/zi, cu titlu de daune moratorii până la plata întregii sume.
Orice sumă neplatită la timp va fi plătită de Client în Lei, conform art. 4.4.
de mai sus.
Totalul penalităţilor de întârziere în decontare poate depăși cuantumul sumei asupra căreia sunt calcuLATE ""
Acest OG 2/01 l-am citit si rascitit...
PV de constatare e intocmit corect cu tot ce trebuie.
La rubrica Oberevatii, agentul constatator a mentionat singur, despre sine, ca refuza sa se legitimeze.
Si cu toater acestea, Judecatoria a considerat lipsita de fundament juridic cererea mea de constatare a nulitatii absolute, citind in cauza articolele 17, 17 si 19 din OG 2/01.
Ma intereseaza cum pot ataca cu argumente solida ain recurs aceasta hotarire si eventual sa cunosc precedente !
Merci
Am fost "prins" de radar in localitate cu 82 km/ora. M-a oprit agentul si mi-a intocmit PC de constatare. Am solicitat sa se legitimeze, sa-mi prezinte adica legitimatia, ordinul de servici, actul de verificare metrologica a radarului si PV de inutilizare a radarului. A refuzat categoric, lucru consemnat de altfel de insusi agentul constatator in PV de constare.
Am facut contestatie la tribunal si tocmai mma primit hotarirea. Acesta respingere cerea de anulare a PV de constatare pe motiv ca conf Art 34 din OG 2/2001, cererea mea este nefondata.
Pentru ca intentionez sa fac recurs, am nevoie urgent de cai de atac, informatii si eventual cazuri solutionate in favoarea contraveninetului de catre alte instante ( cu indicarea numarului de dosar )