Am fost "prins" de radar in localitate cu 82 km/ora. M-a oprit agentul si mi-a intocmit PC de constatare. Am solicitat sa se legitimeze, sa-mi prezinte adica legitimatia, ordinul de servici, actul de verificare metrologica a radarului si PV de inutilizare a radarului. A refuzat categoric, lucru consemnat de altfel de insusi agentul constatator in PV de constare.
Am facut contestatie la tribunal si tocmai mma primit hotarirea. Acesta respingere cerea de anulare a PV de constatare pe motiv ca conf Art 34 din OG 2/2001, cererea mea este nefondata.
Pentru ca intentionez sa fac recurs, am nevoie urgent de cai de atac, informatii si eventual cazuri solutionate in favoarea contraveninetului de catre alte instante ( cu indicarea numarului de dosar )
Acest OG 2/01 l-am citit si rascitit...
PV de constatare e intocmit corect cu tot ce trebuie.
La rubrica Oberevatii, agentul constatator a mentionat singur, despre sine, ca refuza sa se legitimeze.
Si cu toater acestea, Judecatoria a considerat lipsita de fundament juridic cererea mea de constatare a nulitatii absolute, citind in cauza articolele 17, 17 si 19 din OG 2/01.
Ma intereseaza cum pot ataca cu argumente solida ain recurs aceasta hotarire si eventual sa cunosc precedente !
Merci