avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Activitate Ionut Nistor

Activitate Ionut Nistor

Răspuns la discuția Cumul pensie cu salariu (1)
multumesc
Care este vârsta la care vor putea cumula pensia pensionarii iesiti la pensie in baza Legii nr. 263 din 2010 si specificati la art. 6 alin. (1) pct. I lit. c) (cadrele militare în activitate, soldaţii şi gradaţii voluntari, poliţiştii şi funcţionarii publici cu statut special din sistemul administraţiei penitenciare, din domeniul apărării naţionale, ordinii publice şi siguranţei naţionale)?
Răspuns la discuția Cumul pensie cu salariu
Multumesc.
Aici se incadreaza? La pct. b)?

Art 17 (2) Prevederile alin. (1) sunt aplicabile persoanelor care:

  a) la data intrării în vigoare a prezentului capitol sunt pensionari cumularzi;

  b) după data intrării în vigoare a prezentului capitol devin pensionari cumularzi.
Pensionarilor pentru limită de vârstă ieșiți la pensie în temeiul Legii nr. 263 din 16 decembrie 2010 privind sistemul unitar de pensii publice cu modificările și completările ulterioare li se aplică prevederile   art. 17 din Legea nr. 329 din 5 noiembrie 2009 privind reorganizarea unor autorităţi şi instituţii publice, raţionalizarea cheltuielilor publice, susţinerea mediului de afaceri şi respectarea acordurilor-cadru cu Comisia Europeană şi Fondul Monetar Internaţional, cu modificările și completările ulterioare?
Mai este o speta aici [ link extern ]
vedeti si HOTÃRÂREA Nr. 148 din 13 martie 2012
pentru aprobarea modelului copiei de pe lista electorală permanentă, a modelului copiei de pe lista electorală complementară, a modelului listei electorale suplimentare, a modelului extrasului de pe copia listei electorale permanente, complementare sau de pe lista electorală suplimentară, a modelului listei susţinătorilor, a modelului declaraţiei de acceptare a candidaturii, a modelului declaraţiei de renunţare la candidatură, precum şi a modelului listei membrilor organizaţiei cetăţenilor români aparţinând unei minorităţi naţionale, ce vor fi folosite pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale din anul 2012

Eu sunt unul dintre independenti!
[ link extern ] /
Ionut