avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Activitate petriman george

Activitate petriman george

Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
si eu sunt cursant sng, dar nu am auzit nimic de genul asta!
caut eu, dar sunt cu prietena mea. Pampamm a scris:

Nu e niciun baiat care cauta chirie??

stai linistita ca nu se mai schimba nimic
Răspuns la discuția corupere de minori
consultati un cod penal. nu mai faceti confuzie intre act sexual cu minori si corupere de minori. in cazul in discutie este vorba de act sexual cu minori si nu de corupere. baiatul nu o sa pateasca nimic pentru ca minora are 17 ani. ar fi fost acuzat daca minora nu ar fi implinit 15 ani.
Răspuns la discuția Divort- partaj ....tristete
pe ce site-uri pot gasi spete legate de divort?
pai tocmai asta este nu trebuia sa scrieti ca nu aveti mentiuni si sa semnati. eu va dau sfaturi pur teoretice, cel mai bine ar fi sa apelati la un avocat specializat pe contencios administrativ! va mai pot spune sa contestati totusi in instanta procesul verbal asa vi se suspenda executarea sanctiunii pana la solutionare!
dorians a scris:

pe orice motiv. Puteti pur si simplu sa o contestati pt ca nu o considerati legala iar in fata instantei dezbateti.

- aparatul radar nu era verificat, omologat....
- politistul nu era de serviciul
- transportati o persoana grav bolnava

Depinde.... Va sfatuiesc sa consultati un avocat.
varianta cu politistul nu era de serviciu cade pt ca un politist este considerat a fi la datorie sau de serviciu oricand.
poti contesta procesul verbal dar nu prea ai temei legal. greseala ta a fost atunci cand nu ai trecut obiectiile pe care le aveai de facut si crede-ma chiar daca nu ai obiectii gaseste ceva!