avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Activitate mariusdumitru87

Activitate mariusdumitru87

Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
Buna,
Referitor la faptul ca infractiunea de furt calificat o absoarbe ce cea de violare de domiciuliu, vreau sa te intreb, In cazul furtului prin accesul faptuitorului la un bun mobil aflat sub sigiliu (care avea rolul de a proba faptul ca obiectul/bunul mobil nu a fost "violat"), fapta poate constitui eventual infractiunea de rupere de sigilii (art. 243 C.P.) in concurs cu furtul?
Daca da, de ce nu ar fi concurs si in cazul art 209 alin 1 lit i si art. 192?
Intreb lucrurile acestea pentru ca observ pareri diferite in carti in functie de autor!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Mihaela88 a scris:

Multumesc ! Eu sunt din Pitesti, o sa le fac aici. S-a afisat pe site-ul Baroului Bucuresti ca se pot face la orice medic generalist, important e sa cuprinda si chestia psihiatrica. Din moment ce nu s-a indicat o regiune geografica, ubi "lex" non distinguit....sper ca cei de la secretariatul Baroului stiu treaba asta si nu se vor stramba la certificatele mele din Arges.

Spor la invatat !

ps: are cineva spete la penal si procedura penala in format electronic?

Buna Mihaela, si eu sunt tot din Pitesti, id-ul meu este cool_mariooo, poate ne auzim pe mess sa imi spui si mie mai multe despre admitere. Eu vreau sa dau anul viitor. Multumesc, Marius
Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Salut,
Vă rog să îmi trimiteţi si mie sintezele la adresa mariusdumitru87@gmail.com
Mulţumesc mult!
Spor la învăţat!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Buna luiza2008,

Multumesc pentru raspunsul la intrebarea mea si pentru faptul ca raspunsul tau este destul de complet. Voi incepe sa imi procur si eu cartile, voi puna "burta" pe carte si mai vb.

O zi placuta iti doresc!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Buna seara, am gasit acest site de aproximativ 2 ani. acum e prima data cand scriu pe acest forum. Am citit in mare dicutiile de aici, dar vroiam sa va inteb daca ma puteti ajuta si pe mine cu o lista de carti bune dupa care a invatat cineva si a luat examentul la barou. Multumesc, o seara placuta in continuare!