avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Activitate lory_boby

Activitate lory_boby

eu si sotia mea am divortat in data de 19 mai iar intre timp ne-am inpacat si am hotarat sa renuntam la divort dar acum trei zile am primit hotararea de divort acasa.am inteles ca in termen de 30 de zile pot sa contest aceasta decizie. va rog mult sa ma ajutati si sa imi spuneti cum trebuie sa procedez deoarece sunt presat de timp. unde trebuie sa ma duc?trebuie sa formulez o cerere de anulare?ce trebuie sa contina aceasta cerere?imi trebuie avocat?ce acte trebui sa am la mine?
Răspuns la discuția cum pot obtine custodia copil?
Multumesc.In privinta bunici pot demonstra cu expertiza mediala tot ceea ce am declarat si cu martori,cat despre mama copilului nu stiu cum sa o fac singura mea proba este orarul ei de munca foarte incarcat deoarece nu are un program fix pe fiecare luna.Precizez caci copilul a fost diagnosticat in urma cu 2 ani cu epilepsie si de atunci urmeaza un tratament strict.Eu ma leg de aceasta problema deoarece copilul ramane in grija bunici care cum am mai spus are 2 internari la activ si poate lesina oricand cu copilul in casa fara ca nimeni sa stie.
Buna ziua.Sper sa ma puteti ajuta.pe data de 14 aprilie avem prima infatisare.Am comvenit sa nu facem mare tamtam pe baza divortului sa nu ne inproscam cu noroi sa nu ne jignim deoarece avem un copil minor si anume o fetita de 4ani si 8 luni.Pe parcurs au aparut problemele si totul a degenerat in cearta.Tot ce doresc este sa stiu daca pot obtine custodia copilului.Ea a ramas in casa cu copilul dar are un program foarte incarcat.Lucreaza in spital in ture.2zile dimineata,4dupa amiaza,3de noapte iar copilul ramane in grija bunici [mama ei].bunica are probleme de sanatate.A fost internata la neurologie sufera de epilepsie si are un tratament.Au existat cazuri cand a lesinat pe strada ,in casa singura sau de fata cu noi.Copilul necesita atentie deoarece a fost diagnosticata cu epilepsie si urmeaza un tratament de 2 ani de zile.Au existat zile in care fetita a ramas si 3 zile cu bunica, mama fiind plecata la munte la distractie cu amici.Precizez ca casa in care a ramas sa locuiasca apartine mamei ei[bunica fetitei].