avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... va rog sa ma ajutati cu un raspuns urgent
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

va rog sa ma ajutati cu un raspuns urgent

eu si sotia mea am divortat in data de 19 mai iar intre timp ne-am inpacat si am hotarat sa renuntam la divort dar acum trei zile am primit hotararea de divort acasa.am inteles ca in termen de 30 de zile pot sa contest aceasta decizie. va rog mult sa ma ajutati si sa imi spuneti cum trebuie sa procedez deoarece sunt presat de timp. unde trebuie sa ma duc?trebuie sa formulez o cerere de anulare?ce trebuie sa contina aceasta cerere?imi trebuie avocat?ce acte trebui sa am la mine?
Cel mai recent răspuns: calin_andre , utilizator 12:27, 22 Iunie 2009
Luati legatura cu un avocat specializat pe divorturi.
~ Conținut șters la cerere ~
Frmulati un recurs ... apoi in fata tribunalului spuneti ca v-ati impacat si gata. ... nimic complicat.
Faceti o hartie de mana ink care scrieti numarul dosarului si instanta, apoi cerere de apel (Domnule presedinte, subsemnatul X parte in dosarul Y aflat pe rolul acestei instante, formulez apel in termenul legal pe care il voi motiva la primul termen).
Vedeti sa fie in termen, nu pierdeti timpul.
Daca nu ajungeti la instanta ca e in alt oras, trimiteti cererea prin posta. Conteaza data la care depuneti cererea la posta.
Nu conteaza daca e apel sau recurs (care e hotararea pe care o atacati), atata timp cat inca nu s-a judecat recursul. La prim termen, daca hotararea atacata e cea din apel, se stabileste care e calea de atac.
La acel termen va prezentati impreuna si va impacati. Impacarea dv. are prioritate, nu mai motivati si nu mai faceti nimic!

Va doresc o relatie frumoasa si mult succes!
Ultima modificare: Joi, 18 Iunie 2009
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
trebuie sa formulati apel , in termen de 15 zile de la data la care vi s-a comunicat acasa hotararea de divort.
acest apel il depuneti la judecatoria unde s-a judecat cererea de divort.

Alte discuții în legătură

Hotarare de divort  Loredana Puscasu Loredana Puscasu am primit hotararea de divort dar nu stabileste nicaieri ca ea este executorie, se stabileste in schimb faptul ca poate fi atacata cu apel in termen de 30 de ... (vezi toată discuția)
Terrmen executare silita? IRLUBUCURESTI IRLUBUCURESTI buna ziua imi poate spune cineva, va rog, care este intervalul de timp dintre emiterea unei sentinte civile definitiva si irevocabila si momentul in care pot ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine ca hotararea data de instanta de apel, respectiv tribunalul, sa devina definitiva si irevocabila?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am primit hotararea instantei de apel si este specificat faptul ca este definitiva si ca o pot ataca cu recurs in termen de 30 de zile. Nu intentionez sa atac ... (vezi toată discuția)