avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Activitate Negura2

Activitate Negura2

Răspuns la discuția constructie neterminata
care sint sansele de a obtine ceva intr-un eventual proces,si daca acel contract are vreo valoare?multumesc.
parintii mei construiesc o casa,si au facut un contract scris de mina si semnat cu o persoana fizica .in contract se stipuleaza lucrarile care trebuiesc facute,pretul si un termen de executie,20.09.2008.parintii mei au dat toti banii iar persoana ne tot amina cuterminarea lucrarii.cum procedez din punct de vedere juridic?vreau lucrarea terminata.
Răspuns la discuția amenintare
si daca acest individ continua cara sint pasii urmatori.sint hotarit sa fac tot posibilul pentru ca familia mea sa aiba liniste.
Discuție amenintare
acum 2 luni am reclamat un individ care statea in uscatoria blocului ptr. ca facuse foc cu niste bidoane de plastic si pe scara si in casa mea era plin de fum.am sunat la 112 si am lasat politia sa-si faca datoria.individul este dat afara de parintii lui care stau pe aceasi scara cu mine .apoi liniste pina in data de 19 mai la ora 23 cind a inceput sa sune la interfon si mai apoi la usa si sa ma ameninte.am chemat politia,au venit repede,l-au luat,individul amenintinduma de fata cu pol.dupa ce a fost dus la pol.,amendat i-au dat drumul,a venit la usa mea si a continuat circul.am sunat la pol. au venit,iar eu am profitat de prezenta pol.si am plecat la soacra mea cu copilul de doi ani si sase luni pe care il trezise si il speriase.ce pot face pentru a scapa de acest individ?
Răspuns la discuția autorizatie de constructie
terenul este cumparat cu act de vinzare cumparare
cum se procedeaza ptr. o plingere in justitie,si care credeti ca sint sortii deizbinda?
in ROMINIA exista dreptul la proprietate?stilpul este pe o proprietate particulara.pentru ce platesc impozit daca nu pot construi pe o sprafata de 400m2
Negura2 a scris:

doresc sa construesc o casuta pe terenul parintilor dar nu pot primii autorizatie de constructie pentru ca pe deasupra trece o linie electica de medie tensiune.mentionez ca stilpul se afla pe terenul parintilor.doresc sa aflu care sint caile de atac fata de ENEL pentru a primi aprobarea.
doresc sa construesc o casuta pe terenul parintilor dar nu pot primii autorizatie de constructie pentru ca pe deasupra trece o linie electica de medie tensiune.mentionez ca stilpul se afla pe terenul parintilor.doresc sa aflu care sint caile de atac fata de ENEL pentru a primi aprobarea.