acum 2 luni am reclamat un individ care statea in uscatoria blocului ptr. ca facuse foc cu niste bidoane de plastic si pe scara si in casa mea era plin de fum.am sunat la 112 si am lasat politia sa-si faca datoria.individul este dat afara de parintii lui care stau pe aceasi scara cu mine .apoi liniste pina in data de 19 mai la ora 23 cind a inceput sa sune la interfon si mai apoi la usa si sa ma ameninte.am chemat politia,au venit repede,l-au luat,individul amenintinduma de fata cu pol.dupa ce a fost dus la pol.,amendat i-au dat drumul,a venit la usa mea si a continuat circul.am sunat la pol. au venit,iar eu am profitat de prezenta pol.si am plecat la soacra mea cu copilul de doi ani si sase luni pe care il trezise si il speriase.ce pot face pentru a scapa de acest individ?
Faceti o plangere prealabila privind savarsirea de catre aceea persoana a infractiunii de amenintare si solicitati organului de cercetare penala sa-i puna in vedere sa nu se apropie de locuinta sau familia dumneavoastra.
Momentan , plangerea prealabila pentru amenintare. Aceasta plangere trebuie facuta in termen de 2 luni de la data savarsirii faptei. Iar faptul ca ati chemat politia este de ajutor in acest caz.
Hartuire
ContSters266410
Buna ziua. Am aflat de acest site de la o prietena pe care ati ajutat-o mult.
Problema mea. Locuiesc intr-un oras unde sint si maghiari, si romani ardeleni, ... (vezi toată discuția)