avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

autorizatie de constructie

doresc sa construesc o casuta pe terenul parintilor dar nu pot primii autorizatie de constructie pentru ca pe deasupra trece o linie electica de medie tensiune.mentionez ca stilpul se afla pe terenul parintilor.doresc sa aflu care sint caile de atac fata de ENEL pentru a primi aprobarea.
Cel mai recent răspuns: Negura2 , utilizator 13:46, 17 Aprilie 2009
Negura2 a scris:

doresc sa construesc o casuta pe terenul parintilor dar nu pot primii autorizatie de constructie pentru ca pe deasupra trece o linie electica de medie tensiune.mentionez ca stilpul se afla pe terenul parintilor.doresc sa aflu care sint caile de atac fata de ENEL pentru a primi aprobarea.
Va trebui sa platiti cheltuielile pentru devierea acelei linii electrice, nu cred ca veti avea castig de cauza altfel.
in ROMINIA exista dreptul la proprietate?stilpul este pe o proprietate particulara.pentru ce platesc impozit daca nu pot construi pe o sprafata de 400m2
Aveti drept de proprietate pe teren, nu si deasura acestuia, in aer. :) ENEL are o servitute legala probabil, pentru acel stalp. Teoretic ii puteti actiona in judecata, pentru o actiune in obligarea lor la a face, adica a muta acea linie electrica. Nu va sugerez insa o astfel de actiune, daca vreti sa va siracordati la reteaua electrica ulterior.
cum se procedeaza ptr. o plingere in justitie,si care credeti ca sint sortii deizbinda?

Alte discuții în legătură

Retea de medie tensiune peste terenul meu furgim furgim Ce pot face in cazul in care pe terenul meu trece o retea de medie tensiune electrica? Intra cam jumatate de metru peste o latura a terenului. Si din ce ... (vezi toată discuția)
Renel dantronik dantronik pe proprietetea mea exista un stilp al renel (mentionez ca nu pt locuinta mea)as vrea ca acel stilp sa nu mai fie acolo ,cum trebuie sa procedez? (vezi toată discuția)
Dreptul proprietatii cameliadragomir cameliadragomir Buna ziua , am cumparat o vila cu imprumut ipotecar in anul 2013 in orasul Pantelimon in cartierul nou si prin curtea mea trece canalul primariei si stalpul ... (vezi toată discuția)