Huh! Problema d-voastra este destul de complicata. Oricum, mult mai complicata decat pare la prima vedere - proprietarul terenului, de principiu, poate cere obligarea constructorului la ridicarea constructiei. Ar fi potrivite aici cateva amanunte:
- cand ati dobandit proprietatea?
- cand a ridical Enel/Renel stalpul in discutie
- orice alte aspecte legate de problema in discutie
muncă în zadar ! aproape imposibil : e protejat juridic ! totuși, pt. a afla și punctul de vedere al societății, încercați cu o petiție (în 2 exemplare, unul pt dvs. ambele înregistrate sau prin poștă - o recomandată cu Conf. de primire) la RENEL.Formulați petiția : scurt, clar și la obiect și pe puncte numerotate dacă aveți de pus mai multe întrebări.
proprietatea se afla in posesia familiei mele de cca 80 ani iar stilpul resp a fost montat in anii 65 .de la sti;pul respectiv sint legate alte loci=uinte ale unor vecini ,stilpul renelului se afla in gradina aferenta locuintei noastre
DA, vă pot oferi un posibil model pe care-l puteţi modifica, îmbunătăţi etc Hotărârea acţiunii va fi a dvs.Spuneţi-mi vă rog, ce fel de tensiune are acea linie electrică şi câte fire are ?
Ce fel de actiune?
leusan
Enelul a montata unui vecin un bransament care traverseaza aerian pe diagonala ,pe o portiune de 100 de m proprietatea mamei mele ( un teren intravilan ... (vezi toată discuția)
Renel
claudiuro
Buna ziua
Deasupra casei mele trec firele de curent ale Renelului, iar in curtea vecinului se afla un stalp. Vecinul doreste sa scape de stalp, iar eu de ... (vezi toată discuția)