avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce fel de actiune?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ce fel de actiune?

Enelul a montata unui vecin un bransament care traverseaza aerian pe diagonala ,pe o portiune de 100 de m proprietatea mamei mele ( un teren intravilan ,loc de casa ingradit ),desi in fata portii vecinului se afla un stilp de inalta tensiune de unde acestia au fi putut efectua bransamentul.Am facut mai multe petitii si sesizari,mi-au dat mau multe raspunsuri ca sunt intemeiate dar , inca din luna august 2012 tot imi spun,, se va remedia situatia" si nimic.

Doresc sa actionez in judecata Enelul . Ce fel deactiune sa formulez?
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 12:36, 13 Aprilie 2013
Cereti ininstanta o actiune prin care instanta sa oblige Renel-ul sa anuleze avizul de bransament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renel dantronik dantronik pe proprietetea mea exista un stilp al renel (mentionez ca nu pt locuinta mea)as vrea ca acel stilp sa nu mai fie acolo ,cum trebuie sa procedez? (vezi toată discuția)
Indepartare cabluri electrice aeriene care traverseaza proprietatea cata.bogdan cata.bogdan Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoara situatie: un cablu aerian de curent face legatura intre stalpul din fata portii mele si vecinii din dreapta brazdand ... (vezi toată discuția)
Cine trage curentul??! emanuellen emanuellen Copii mei au cumparat un teren care la inceput a fost extravilan dar intretimp a devenit intravilan si se poate construi pe ea.Dar pentru asta e necesar sa ... (vezi toată discuția)