avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Activitate livake77

Activitate livake77

Răspuns la discuția drepturile militarilor
elenaerdei a scris:

Eu nu sunt asa sigura ca aveti acest drept.
Atat in legea care reglementeaza regimul incompatibilitatilor,cat si in statutul cadrului militar se regaseste exceptarea de la indeplinirea altor functii decat acelea in care este incadrat, cu exceptia cumulului de functii stabilit prin Ordin al Ministerului Apararii.
Cadrele militare sunt investite cu exercitiul autoritatii publice,care implica anumite limitari.

se poate face un raport la comandant ptr cumul de functi in care mentionezi ca nu incalci legea trei sute nujtiucit (stiu cei de la resurse)
si nu peturbi programul de lucru unde esti incadrat
pot deschide o firma in parteneriat eu fiind majoritar daca am o condamnare de un an cu suspendare pentru abuz in serviciu
vreau sa infiintez o firma rog ajutor/sfaturi pt codurile caen
intermediere+montaj timplarie pvc si aluminiu pricipalul domeniu de activitare
secundare
comert(eventual import) cu feronerie si accesori timplarie pvc
comert cu produse cosmetice
comert cu carti(eventual tiparire)
Răspuns la discuția drepturile militarilor
Cam aceasi problema am si eu pot sa fiu asociat intr-un srl ?daca da cu ce cota parte?
din ce inteleg acolo doar asociat unic sau administrator nu pot fi.
pentru pfa sau intreprindere familiara am interdictie,cum se poate desfasura activitatile pe care leam enumerat in ce cadrul juridic pot sami desfasor activitatea??/

am si eu o dilema
vreau sa deschid o firma pentru comercializarea timplariei de pvc (termopane) a feroneriei si accesori timplariei de pvc
mentionez ca timplaria se va executa in atelierul de timplarie propriu sau dealer(reprezentant)alta firma.
cum si care e cea mai avantajoasa cale de a deschide o firma(srl pfa intreprindere fmiliara)
o zi buna
Am de tencuit spatele casei si de placat cu polistiren,(constructia este din 2005 si nu am reusit sa termin lucrarea.) Problema este ca vecinul din spate nu vrea sa ma lase sa intru in curtea lui iar alta cale de acces nu exista(am cca40cm teren in spate si nu exista gard intre noi) .cum pot sami plachez spatele casei ce trebuie facut? am auzit ceva de o ordonanta prezidentiala ce acte si ce pasi trebuiesc urmati???
va multumesc anicipat