avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschidere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschidere firma

pot deschide o firma in parteneriat eu fiind majoritar daca am o condamnare de un an cu suspendare pentru abuz in serviciu
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 21:09, 26 Februarie 2010
Incercati la Registrul Comertului.Conform si duceti documentele care vi se cer conform art 21 ali. e) hotararea de punere sub interdictie a comerciantului sau de instituire a curatelei acestuia, precum si hotararea prin care se ridica aceste masuri;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune probleme Daianu Daianu Am cesionat o firma cu asociat unic la doua persoane .In momentul cesiuni,facute prin inscris sub semnatura privata cu fata certa de avocat,am predat si ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct lucru ionadrian12 ionadrian12 Buna ziua, Am un magazin alimentar pe care vreau sa-l inchid. Spatiul unde am magazinul este inchiriat cu contract. Va rog foarte mult sa-mi spuneti si ... (vezi toată discuția)
Punerea sub interdictie a persoanelor in varsta. Florenta-Beatrice Dan Florenta-Beatrice Dan Ce parere aveti despre faptul ca persoanele in varsta au ajuns la cheremul copiilor, fiind fortati sa se interneze la psihiatrie, din dorinta de a obtine un ... (vezi toată discuția)