avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... placare spatele casei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

placare spatele casei

Am de tencuit spatele casei si de placat cu polistiren,(constructia este din 2005 si nu am reusit sa termin lucrarea.) Problema este ca vecinul din spate nu vrea sa ma lase sa intru in curtea lui iar alta cale de acces nu exista(am cca40cm teren in spate si nu exista gard intre noi) .cum pot sami plachez spatele casei ce trebuie facut? am auzit ceva de o ordonanta prezidentiala ce acte si ce pasi trebuiesc urmati???
va multumesc anicipat
Cel mai recent răspuns: mars_on_line , utilizator 20:50, 27 Martie 2009
din pacate , daca nu doreste a va lasa liber accesul in curtea lui , ati putea utiliza schele suspendate.
In lipsa acestora , va puteti adresa instantei de judecata , pe calea ordonantei presedintiale(daca e justificata urgenta si neprejudecarea fondului ).
Ultima modificare: Joi, 26 Martie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Buna ziua
Conform legii vecinul va fi obligat de catre instanta de judecata , daca nu vrea de buna voie, sa va lase sa folositi terenul pe o perioada de timp determinata si in anumite conditii. Este vorba de o folosinta temporara a terenului vecinului.
Succes
NU DISPERATI ,exista o hotarare a consiliului local al mun. bucuresti NR 334/ 11.12.2003 .care il obliga pe proprietar sa-ti permita accesul la el pe prop......:P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatia spatele casei fara acordul vecinului mircolas mircolas Buna ziua, Am probleme cu vecinul care nu imi da voie sa repar spatele casei.Am 60 cm pana la gard si nu pot aseza schela in acest spatiu ( mentionez ca imi ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala respinsa mihaelasfr mihaelasfr Buna ziua Am o problema. Imi construiesc o casa care este pe hotar cu ambii vecini, dar nu-mi pot finisa calcanul cu unul dintre acestia(pe motiv ca le stric ... (vezi toată discuția)
Drept proprietate jenicaprod jenicaprod Intrebare: Vecinul meu are casa construita cu spatele pe mejdina. In urma cu ceva timp, cand traia mama mea care era si proprietarul de drept, nu stiu cum s-au ... (vezi toată discuția)