buna dimineata.
am si eu mai multe intrebari si daca se poate sa ma ajutati va multumesc.
in urma cu cateva saptamani am primit ceva de genu: xulescu,este chemat in aceasta instanta camera214.completul 5, in ziua de 26 noiembrie 2010.ora 8.30,in calitate de martor.pentru Fond- vatamarea corporala(art.181 C.p.)
Partea citata are dreptul la un aparator cu care sa se prezinte la termenul fixat.
In cazurile prevazute de art.171 alin.2 si 3 COD PROCEDURA PENALA,apararea este obligatorie,iar in cazul in care partea nu isi alege aparator cu care sa se prezinte la termenul fixat, i se va desemna un aparator din oficiu.
In vederea exercitarii dreptului la aparare,partea citata poate sa consulte dosarul aflat la arhiva instantei.
intrebarile mele sunt:
1. Ce pot face in privinta asta sa ma duc sau sa nu ma duc?
2.Eu am depus o declaratie la postul de politie acum 3 ani si ceva pt ca atunci s-a intamplat "evenimentul" pot sa mi-o retrag sau sa o schimb? in concluzie nu vreau sa merg la tribunal. exista vreo posibilitate? Va multumesc si astept raspunsurile dumneavoastra.:)
salut...am si eu o problema..de 3 luni sunt cu o tipa...ea m-a mintit ca are 18 ani,evident eu am crezut-o,si am ajuns in punctul de a face dragoste,evident am si facut-o,dar problema e ca dupa ce am facut treaba aia am aflat ca are 15 ani..si eu am 20 de ani..intru la corupere de minori?? pt ca nu am obligat-o sa faca lucrul acela cu mine..si asa vrea sa stiu daca este adevarat ca trebuie sa fie distanta dintre ani de pana la 7,5 ca sa intri la corupere de minori??va multumesc