avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Activitate alina_laurentia

Activitate alina_laurentia

Răspuns la discuția contract pe perioada determinata
Multumesc mult pentru raspuns.
As dori sa mai intreb ceva, dupa 01.03.2011 voi intra in somaj, in acest caz cine imi va plati concediul medical?
O seara placuta!
Buna ziua!
Sunt angajata la o firma privata pe perioada determinata de 3 luni, apoi a fost prelungit pe inca 3 luni. Conform actului aditional, acest contract expira la 01.03.2011. Intre timp m-am imbolnavit si am concediu medical care depaseste data de 01.03.2011.
As dori sa-mi spuneti daca firma imi incheie cartea de munca cu data de 01.03.2011 sau cu data de incetare a concediului medical. Mai exact, vreau sa stiu daca concediul medical prelungeste contractul de munca incheiat initial.
Multumesc anticipat!
Alina Ianici
Răspuns la discuția mostenire casa
Multumesc pentru raspunsul promt. Ce succesiune trebuie facuta daca in actul de vanzare-cumparare spune ca: "instrainatoarea (adica mama mea) vinde in indiviziune si in parti egale fiicelor sale cate o 1/2 din imobilul compus in totalitatea lui din suprafata de 283 m.p. teren loc casa si o constructie din chirpici , acoperita cu tabla, formata din 4 camere si anexe gospodaresti" ..... "Cumparatoarele intra in stapanire de drept si de fapt a imobilului cu incepere de astazi 12 mai 1993". Apoi se specifica pretul vanzarii si ca noi fetele am cumparat de la mama noastra cate 1/2 din imobil. Sa inteleg ca trebuie mers iar la notar si sa obtinem certificatul de mostenitor?
Discuție mostenire casa
Buna ziua!
Eu si sora mea am primit mostenire de la mama casa parintilor mei din 1993, tatal meu fiind decedat. Eu nu am locuit acolo dupa intocmirea actului de vanzare-cumparare a imobilului (act intocmit la notariat), ci doar sora mea. Atat eu, cat si sora mea avem 1/2 din imobil. As vrea sa stiu cum pot vinde partea mea de mostenire, intrucat eu nu voi locui niciodata acolo.