avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract pe perioada determinata

Buna ziua!
Sunt angajata la o firma privata pe perioada determinata de 3 luni, apoi a fost prelungit pe inca 3 luni. Conform actului aditional, acest contract expira la 01.03.2011. Intre timp m-am imbolnavit si am concediu medical care depaseste data de 01.03.2011.
As dori sa-mi spuneti daca firma imi incheie cartea de munca cu data de 01.03.2011 sau cu data de incetare a concediului medical. Mai exact, vreau sa stiu daca concediul medical prelungeste contractul de munca incheiat initial.
Multumesc anticipat!
Alina Ianici
Cel mai recent răspuns: alina_laurentia , utilizator 22:03, 22 Februarie 2011
C.i.m. va inceta de drept la data de 01.03.2011, daca nu se prelungeste durata acestuia.

Concediul medical nu prelungeste durata unui c.i.m.
Multumesc mult pentru raspuns.
As dori sa mai intreb ceva, dupa 01.03.2011 voi intra in somaj, in acest caz cine imi va plati concediul medical?
O seara placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical la final de contract de munca cu durata determinata friday_325 friday_325 Buna ziua, un angajat caruia tocmai urmeaza sa ii expire CIM-ul pe durata determinata s-a \"imbolnavit\" brusc dupa ce a fost anuntat ca nu i se mai ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de concediu prenatal/maternal daca am contract pe perioada determinata? LenutaAna LenutaAna Buna, Sun angajata in cadrul unei firme de un an si o luna, de la inceput am fost cu contarct de munca pe perioada determinata, la 3 luni mi s-a prelungit ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - contract pe perioada determinata - rog raspuns urgent georgeu georgeu Buna ziua Persoana in cauza este angajata cu contract pe per. determinata. A fost anuntata ca nu i se va mai prelungi contractul de munca. A semnat nota de ... (vezi toată discuția)