avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Activitate alicia_8877

Activitate alicia_8877

buna ziua, as dori sa stiu daca societatea nostra organizatoare de evenimente poate obtine de la primarie autorizatie(cu toate costurile de rigoare) pentru folosirea unei mici portiuni din lacul din oras ce apartine Primariei ( situat intr-un parc) in vederea practicarii unor jocuri sportive pe apa ( nu in apa) pentru copii si tineri.
Mentionez ca in parc sunt portiuni de teren inchiriate cu casute in care fiecare isi vinde ce are.Se poate intr-un fel inchiria si portiunea de lac? multumesc mult.
Buna ziua,
O firma de traduceri are catre un traducator autorizat cu care a colaborat pe baza unui contract o datorie de 900E neplatita de un an in urma Firma a fost actionata in judecata ..As dori sa stiu daca pe langa acesti bani firma trebuie sa plateasca si penalizari si cat la suta din suma de plata reprezinta acestea.
Mentionez ca in contract nu a fost nimic mentionat de penalizari in caz de neplata la timp.
Va multumesc mult,
Răspuns la discuția franciza
multumesc pt raspuns.Dar eu vreau sa iau doar ideea, know howul se vede de la o posta ( este vorba despre un panou publicitar nu e ceva sofisticat ) si oricine poate face fara franciza doar sa schimbe denumirea cred eu.Este ca si cum e aceeasi bere dar are alta denumire .
Deci nu stiu cum sa fac francizele costa enorm
Discuție franciza
Buna ziua,
as dori un raspuns in situatia urmatoare.Daca vreau sa fac o afacere dupa o idee expusa pe internet dar care este in franciza si pastrez formatul(disigner), modul de expunere al produsului( este un panou cu informatii publicitare de ex) dar ii dau alta denumire decat cea cu franciza se poate ? Sau pot sa folosesc ideea dar sa schimb bineinteles numele si cat mai multe( format, mod de expunere etc.
mentionez ca am codul caen pt a face acest tip de afacere.
multumesc mult.
as dori sa stiu daca firma ce ma are pe mine ca asociat unic poate sa cumpere de la mine ca persoana fizica diferite bunuri folosite apoi in activitati de inchiriere.?
1. eu ca persoana fizica trebuie sa fac dovada provenientei ( prin acte) a bunurilor pe care le vand firmei mele chiar daca sunt cumparate acum 2 ani ?
2.. prin ce modalitate le vand firmei ? borderou de achizitii este suficient?
3. Firma trenuie sa-mi plateasca mie cand are banii contravaloarea bunurilor?
4.Eu ca asociat unic stabilesc valoarea bunurilor???
va rog tare, tare mult sa-mi raspundeti
multumesc mult.