Buna ziua,
Voi începe colaborarea mea că medic stomatolog (acte in regula italiene) și aș dori să știu dacă pentru moment (câteva luni) pot funcționa cu C.M.I-ul meu din Romania?(eliberare facturi pro servicii, cheltuieli)
Mulțumesc.
buna ziua,
incerc pe scurt sa-mi descriu problema: sotia a fugit de acasa (locuim in italia) impreuna cu fiul nostru de 2 ani si 4 luni si o suma considerabila de bani;a intentat divort,in acest moment suntem la a doua infatisare si am aflat cu stupoare ca fiul nostru a ramas la fostii socri iar ea este in italia unde a declarat ca lucreaza.eu sunt de 15 ani rezident aici si lucrez in cadrul unei mari companii multinationale avind un serviciu sigur si echilibrat.parintii ex sotiei nu lucreaza,consuma des bauturi alcoolice iar din aceasta cauza devin agresivi si violenti.sunt sigur ca am folosit in aceasta trista situatie pentru a fi platitor de pensie alimentara in functie de venitul meu de aici. iubesc foatrte mult baiatul meu,imi este negat dreptul de a-l vedea,sunt mereu provocat si jicnit.am facut o gramada de lucruri pentru familia ei(baie,mobile,bani,etc).am cerut si eu incredintarea copilului si doresc sa stiu daca pot obtine custodia copilului pe perioada cit fosta sotie poate sa demonstreze ca este in gradul de a intretine copilul nostru in italia acolo unde traieste actual si nu stea la socri unde nu poate avea o crestere senina si departe de parinti.multumesc.