avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Eliberare factura in Italia
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Eliberare factura in Italia

Buna ziua,
Voi începe colaborarea mea că medic stomatolog (acte in regula italiene) și aș dori să știu dacă pentru moment (câteva luni) pot funcționa cu C.M.I-ul meu din Romania?(eliberare facturi pro servicii, cheltuieli)
Mulțumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Ianuarie 2020
dorel 67, utilizator

Alte discuții în legătură

Colaborare prestari servicii stomatologie, casa de marcat mobila mddsrl mddsrl Un SRL platitor de impozit pe venit, neplatitor de TVA, cu activitate in domeniul prestarilor de servicii medicale stomatologice CAEN 8623, detine o clinica ... (vezi toată discuția)
Pfa medic stomatolog rusramona rusramona am un cabinet stomatologic si nu vreau sa angajez doctorul respectiv ci vreau sa fac un contract de colaborare cu ea. Poate ea ca si medic stomatolog sa se ... (vezi toată discuția)
Colaboare cmi cu srl stomatologie depp14 depp14 Buna ziua, Detin un SRL cu domeniu de activitate servicii stomatologice, fara punct de lucru, cu desfasurarea activitatii la beneficiar/tert (stipulat in ... (vezi toată discuția)