avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Activitate aditzu99

Activitate aditzu99

Buna ziua,
Intrun proces de atragerea raspunderii administratorului, pe fond s-a respins atragerea raspunderii ca fiind nefondata. Pe comunicarea hotararii primite acasa este trecut in antet sedinta publica din data de 08.01.2014 (unul din termenele procesului), iar la final este trecuta ca decizia este pronuntata in sedinta publica din 19.03.2014... De asemenea este trecut cu drept de recurs in 7 zile de la comunicare. In data de 08.05.2014 s-a facut cerere de recurs pentru anularea hotararii, deoarece aceasta nu are data corecta... E corect? Se poate lega de diferentele de data de pe comunicare? Aici e clar ca este o greseala de redactare. De asemenea, pot face o intampinare la acest recurs cu motivul ca cererea de recurs s-a formulat tarziu? Sentinta a fost in 19.03, iar recursul formulat in 08.05 si inregistrat in 15.05... Multumesc!
Răspuns la discuția Compensare zile concediu
Pot gasi in codul muncii acest lucru? Sau unde pot gasi ceva pe care ma pot baza? Vreau sa prezint asta reprezentantilor firmei, iar daca nu sunt de acord sa merg pana la o instanta judecatoreasca.
Am urmatoarea situatie:
- pe anul 2008, 11 zile concediu neefectuat
- pe anul 2009, 7 zile concediu neefectuat (conform 4 luni de munca)

In luna aprilie am fost disponibilizat.

Nelamurirea mea este daca mi se platesc si zilele de concediu de pe 2008 si cele de pe 2009.

Hr-ul firmei a zis ca se face urmatorul calcul:
11 zile de pe 2008 + 21 potentiale pe 2009= 32 zile
32 zile/12 luni x 4 luni= 11 zile concediu.

Formula corecta, dupa parerea mea este: 11 zile de pe 2008+7 zile de pe 2009= 18 zile de concediu.

Va rog sa imi spuneti care din variante este cea corecta.

Multumesc frumos!

Va multumesc pentru promptitudinea raspunsului.

Mentionez ca am pastrat dovada depunerii banilor, iar pe aceasta este specificat ca reprezinta c-valoarea chiriei si numele meu si datele mele personale.

inca o data va multumesc!