Buna ziua,
Intrun proces de atragerea raspunderii administratorului, pe fond s-a respins atragerea raspunderii ca fiind nefondata. Pe comunicarea hotararii primite acasa este trecut in antet sedinta publica din data de 08.01.2014 (unul din termenele procesului), iar la final este trecuta ca decizia este pronuntata in sedinta publica din 19.03.2014... De asemenea este trecut cu drept de recurs in 7 zile de la comunicare. In data de 08.05.2014 s-a facut cerere de recurs pentru anularea hotararii, deoarece aceasta nu are data corecta... E corect? Se poate lega de diferentele de data de pe comunicare? Aici e clar ca este o greseala de redactare. De asemenea, pot face o intampinare la acest recurs cu motivul ca cererea de recurs s-a formulat tarziu? Sentinta a fost in 19.03, iar recursul formulat in 08.05 si inregistrat in 15.05... Multumesc!
Pot gasi in codul muncii acest lucru? Sau unde pot gasi ceva pe care ma pot baza? Vreau sa prezint asta reprezentantilor firmei, iar daca nu sunt de acord sa merg pana la o instanta judecatoreasca.
Mentionez ca am pastrat dovada depunerii banilor, iar pe aceasta este specificat ca reprezinta c-valoarea chiriei si numele meu si datele mele personale.