avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Banca poate directiona banii spre alt cont?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Banca poate directiona banii spre alt cont?

Ultima modificare: Marți, 27 Aprilie 2010
aditzu99, utilizator
Cel mai recent răspuns: aditzu99 , utilizator 15:23, 30 Martie 2009
Nu, banca nu poate sa directioneze banii pe care dvs. ii depuneti in contul unui tert.
Banca poate doar sa directioneze banii pe care ii depuneti in contul bancar deschis pe numele dvs. , in cazul in acest cont este poprit.
Pastrati intotdeauna dovada depunerii banilor in contul proprietarului si specificati cand faceti depunerea ca aceasta reprezinta c-val chirie, si mai ales insistati sa se mentioneze numele dvs. la numele deponentului.
Va multumesc pentru promptitudinea raspunsului.

Mentionez ca am pastrat dovada depunerii banilor, iar pe aceasta este specificat ca reprezinta c-valoarea chiriei si numele meu si datele mele personale.

inca o data va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata facturilor efectuata de angajati in banca furnizorului? seli seli Buna ziua . Am urmatoarea situatie ; La anumite intervale ,2-3 zile am chitante de depunere numerar (7000, 14000 lei) de catre un angajat la o banca diferita ... (vezi toată discuția)
Poprirea pensiei de intretinere pt minor mariaa2453 mariaa2453 Buna seara Fostul meu sot plateste pensia de interinere pt minor intr-un cont bancar care mi-a fost poprit pt neplata unui credit . In respectivul cont ... (vezi toată discuția)
Retreagere bani de la banca emanuel2001 emanuel2001 Buna ziua,am o mare rugaminte,salariul a fost virat unei banci iar banca nu vrea sa-mi dea banii spunand ca am poprire.Cum pot sa intru in posesia banilor si ... (vezi toată discuția)