avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate kityflorentina

Activitate kityflorentina

multumesc mult....si as vrea sa stiu in ce grila de impozitare ma incadrez? rectif asupra faptului ca veniturile societatii sunt de 220.500 pe 2008. ma intereseaza cat trebuie sa platesc pe anu asta, unitatea avand pierdere. ast rasp dvs multumesc anticipat:D
buna ziua , as vrea un raspuns de la dvs cat se poate de urgent...sa va expun putin situatia mea ...am o sociatate SRL ( magazin alimentar) in care sunt asociat unic ( platitor de T.V.A.) , cu activitate a societatii dar fara profit...cu o cifra de afaceri de aprox. 57.000 ron. In acest caz mai trebuie sa platesc impozitul forfetar...si daca puteti sa-mi expuneti modalitatile in care se face plata acestui impozit...multumesc ast rasp dvs
Răspuns la discuția PROCES VERBAL NECONCLUDENT?
buna ziua ! ce castig de cauza pot avea dupa ce voi da declaratii la judecatorie pentru plangerea care am facut-o impotriva procesului verbal intocmit de ag constatatori, avand in vedere ca nu o sa am nici un fel de proba sau mijloc de proba ( acte de provenienta a bunului ,martori etc....) . Pe mine cel mai mult ma intereseaza sa mi se anuleze acea amneda stupida dupa parerea mea .....asa ca ast rasp dvs cu privire la acest subiect.....DECI ASTA ESTE INTREBAREA CE CASTIG DE CAUZA POT AVEA CA SA MI SE ANULEZE ORICE CONTRAVENTIE SAU SANCTIUNE ? MULTUMESC ANTICIPAT AST RASPS DVS URGENT
domnule sau dna consultant, eu am expus toate imprejurarile cu lux de detalii pt care mi s-a facut acest proces verbal de agnetii constatatori pe raza careia isi exercitau misiunea....mai mult de atat ce sa va zic? am mai consultat si alte persoane care au trecut prin asa ceva si mi-au zis ca au depus contestatie.....este f adevarat ca dupa litera legii sa fiu sanctionata , dar scopul a fost altul decat mi-au prescris agentii constatatori : acel telefon mobil este bun personal almeu care la randu-mi l-am achizitionat de la altcineva si n-am nici un act care sa dovedesc provenienta lui , iar eu cu acea persoana de la care am cumparat telefonul n-am nici un fel de legatura ca sa-l pot chema ca martor sau chestii de genu... simpla mea motivatie a fost sa-l vand pt ca nu mai aveam bani . Ca a fost intr-n camin cu regim hotelier asta e cu totul altceva....acum nu stiu cum se va remedia aceasta divergenta.....de-asta si aveam nevoie ca dupa detaliile expuse sa-mi dati un sfat ceva . ma intelegeti?

da , am depus contestatie , am fost la judecatoria iasi am facut 2 cereri cu dl presedinte , subsemnata etc si am cerut sa mi se aprobe contestatia impotriva procesului verbal cu detaliile de rigoare si am depus-o la registratura la care mi s-a spus ca voi primi o citatie....atat!!!!!!!!!!
da le am : art 1 lit e din leg nr 12/1990 + leg 210/2007 sanctionata conform art. 3 lit c din leg nr 12/1990 cu amenda de la 1000ron pana la 1500 ron , si un ultim art6 tot din leg nr 12/1990+leg 210/2007 ( modificat ) dispune de confiscarea unui telefon mobil marca vodafone ( bun personal al meu). cam astea sunt legile incalcate cica.....bun si dupa ce primesc acesta citatie pe care mi-ati dezvoltat-o o sa fiu chemata in localitatea unde mi s-a facut procesul pentru? asta ma intereseaza pt ce? multumesc ast rasp dvs
buna seara sin nou! tin sa va anunt ca am reusit sa fac contestatie in urma procesului verbal de care va pomenisem , si cei de la regisdtratura mi-au zis ca o sa primesc o citatie ! intrebarea mea este : in ce consta aceasta citatie ? eu banuiesc dar as vrea mai multe detalii de la dvs . multumesc , cu stima ast rasp dvs. :)
da bun , am inteles ! intrebarea este cui ma adresez ca aiciea era misterul pt mine . eu inca sunt in is si sa fac contestatie la judecatorie sau cum ?
dati-mi mai multe detalii va rog multumesc !
buna ziua! am si eu neaparat nevoie de ajut dvs! am o situatie care nici nu stiu cum s-o expun . sunt din br si am venit sa-mi rezolv pbele facultative , pe langa asta am luat initiaiva de a merge intr-un camin cu regim hotelier din is pt a vinde un telefon mobil ( bun personal - cumparat la randul meu de la altcineva) , si am lasat buletinul receptionerei sau ag de paza comunicandu-i acesteia ca merg la o anumita camera...dna mi-a dat aprobarea de a urca la respectiva camera numai ca a luat o intorsatura....am urcat pana la ultimul etaj si am inceput sa-mi atribui calitatie de agent vanzari ( batut din usa in usa ) pana la un mom dat cand am fost abordata de receptionera ca sa ma intrebe de scopul vizitei mele ( mentionez ca respectivul camin este supravegheat cu camere de luat vederi ) si m-a tratat intr-un mod destul de abuziv ( dupa parerea mea ) , aceasta din urma conducandu-ma la directiune pt a face o sesizare la politia de proximitate. Mentionez de asemenea , ca am incercat sa rezolv totul pe cale amiabila , spunandu-le dnei director si receptionerei sa nu ajungem la aceasta extrema , promitandu-i in schimb ca nu am sa mai calc in acel camin. A fost chemat la randul sau si dnul administrator, acesta rugandu-ma sa-l insotesc in cabinetul dansului pt a-i da detalii de contact si scopul vizitei pana la venirea organelor de politie . Intr-un final au venit cei de la politia de proximitate , care de acolo au preluat controlul autoritar conducandu-ma pana la sediul sectoristului . M-au pus sa fac in scris o declaratie prin care sa spun scopul urmarit in acel camin , dupa care mi-au intocmit proces verbal anuntandu-ma ce lege am incalcat si comunicandu-mi verbal si scris pe acelasi proces ce amenda am de platit ( 1000-1500 ron ). M-au intrebat daca semnez procesul si initial refuzasem , zicandu-mi respectivii ca se va trimite amenda cu valoarea maxima la adresa din buletin ( 1500 ron ) , dar m-am razgandit si am asteptat sa termine de scris procesul ca sa pot semna ( mai mentionez faptul ca aceasta caraiala a durat 2 h si jumatate sau chiar 3 ) . In plus de asta mi-au confiscat telefonul si pt asta am mai semnat o hartoaga scrisa de mana . Ideea este ca acest proces verbal nu are stampila , ci doar semnaturile contraveninetului si ag constatator. Mi-au comunicat de asemenea ca in termen de 48 h pot plati jumatate de amenda ( adica 500 ron ) , si pe langa aceste exercitari mi-au facut si o verificare locala avand in vedere ca eu sunt nascuta in is ,dar cu domiciliul in br si mi-au spus ca nu sunt in baza de date , si au luat aprobarea de a-mi face o verificare nationala ( banuiesc ca asta casa vada dc am antecedente penale sau cazier , nu stiu sigur ) si li s-a comunicat respectivilor ca nu am avut nici o pb de genu asta . CE ESTE DE FACUT IN SITUATIA ASTA ? PROCESUL ESTE VALABIL DC NU ARE STAMPILA? VA ROG MULT DATI-MI UN SFAT CAT SE POATE DE URGENT ! MA GANDESC CA AS PUTEA SA FAC O CONTESTATIE . NU STIU DE-ASTA AM SI SPUS PB MEA , AST RASP DVS CAT SE POATE DE URGENT MULTUMESC GROSZOS FLORENTINA DIN BRAILA