avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate alin24L

Activitate alin24L

Răspuns la discuția denumire asociatie
Buna ziua,

Care este perioda maxima legala de prelungire a denumirii rezervarii unei asociatii, daca exista una? Stie cineva?

Multumiri,
Alin
Răspuns la discuția \"consilier probatiune\"
va multumesc pt aceasta informatie pertinenta si la obiect.
Răspuns la discuția \"consilier probatiune\"
bun.
sa facem altfel: cine-mi poate spune sigur daca cu studii de criminologie poti depune dosar pt concurs "consilier probatiune"?
Ma intereseaza de unde pot afla care sunt conditiile pentru ocuparea unui post de consilier de probatiune. Stiam ca absolventii de psihologie, sociologie, pedagogie, drept... Am studii in criminologie in Franta si de Psihopedagogie in tara. De unde pot afla daca studiile mele ma califica pentru "consilier probatiune"?

Multumesc,
Alin
Răspuns la discuția \"procuror\"
am inteles. tocmai de-asta vroiam sa aflu de la sursa, fiind in timpul masterului pe crim.
multumiri,
a.L.
Răspuns la discuția \"procuror\"
multumiri
Discuție \"procuror\"
Buna seara,

O singura intrebare am: pentru "procuror" musai licenta in drept? Sau si dupa ce termini masterul pe criminalistica?

Multumiri,
Alin
Da, dar gandeste-te putin: ii dau in judecata, bun, si eu in cateva luni ma pregatesc sa dau o licenta. Cu cine vin eu nas in nas (ca sa nu zic bot in bot)? Nu cu trupa "smecherei"? Ca intr-o facultate toti sunt pe-o mana. Sau cel putin, la "mine" asa e...si cred ca toti traim cam in aceeasi Romanie (cand zic "toti" ma refer la cei "mici").
Si sa nu uitam ce vrea expeditorul francez! Ma pot opune dorintei lui de a nu-i fi tarat numele prin tribunalele Romaniei si a nu-(s)i pata prestigiul tocmai pentru faptul ca el stie care e reputatia judecatilor din tara asta? El e vinovat ca cere asta? Nu cred.
Si il inteleg perfect.
Si uite-asa, cu toata dreptatea, nu e dreptatea. Si bineinteles ca asta e un caz minor....cum spun multi, in comparatie cu ce e azi la noi, in Romani(c)a!...
Va multumesc tuturor pentru pareri, sfaturi si indrumari dar daca am fi sa ne uitam sinceri in noi, la noi, justitia din Romania e mult prea departe ca un "amarat" (ca si mine) sa aiba si el dreptate la tribunal, aceeasi dreptate ca si cea din teren...
Credeti sau nu, expeditorul francez, persoana juridica, nu vrea sa-i fie tarat numele prin tribunalele romanesti. Prin urmare, aproape ca mi se interzice sa fac plangere, coletul fiindu-mi trimis inca o data. Nu-l "intereseaza" ca mi s-a umblat in colet, trimitandu-mi-se altul, cat sa nu fie implicat in ceea ce inseamna justitia romana.
Inteleg si punctul lui de vedere. Si atunci?
Ce parere aveti de "rezolvarea" frumoasa a cazului?
Pt domnul avocat Lascoschi,
Cat despre urme, ele mai pot fi amprentate la modul maxim atata vreme cat si altcineva decat secretara (eu) am folosit cartea/cartile? Nu e prea tarziu oare pentru urme?

Cu stima,
Alin L.