In urma cu 2 ani mi s-a acordat o descoperire de cont in valoare de 7000 lei ( in limita a 3 salarii ) , garantia fiind implicit veniturile salariale. Am platit timp de 8 luni rate dupa care am ajuns in imposibilitatea de a plati , am cerut o perioada de gratie si transformarea acestei descoperiri de cont intr-un credit de nevoi personale ,refuzul banci si imposibilitatea plati ma adus la EXECUTAREA SILITA, si amenintare ca mi se va scoate imobilul la licitatie publica, desi casa i-mi este ipotecata in favoarea altei banci( pe o valoarea mai mare )si unde sunt la zi cu plata ratelor .Mentionez ca am inaintat si un angajament de plata si nu am primi nici un raspuns, In aceste conditii totusi pot sa-mi vinda imobilul ????!!!! ce as putea face ? Va multumesc .
Este vorba de vanzare en gross . Daca gestionarul i-si face NR la mf intrata la pret de achizitie fara adaos comercial ,cind o elibereaza agentului pentru a merge pe teren spre vanzare pe baza carui document se scade din gestiune( fisele de magazie) .IN acest caz este corect daca nu lucrez cu ct 378 doar cu ct 371 pt receptie mf , 707 pt marfa vanduta ,si 607 desc de gestiune
La o soc com la care acelasi produs se vinde cu diferite ad com care este documentul justificativ care trebuie intocmit pentru a scadea mf de pe stoc la valoarea de achizitie in contabilitate.