In urma cu 2 ani mi s-a acordat o descoperire de cont in valoare de 7000 lei ( in limita a 3 salarii ) , garantia fiind implicit veniturile salariale. Am platit timp de 8 luni rate dupa care am ajuns in imposibilitatea de a plati , am cerut o perioada de gratie si transformarea acestei descoperiri de cont intr-un credit de nevoi personale ,refuzul banci si imposibilitatea plati ma adus la EXECUTAREA SILITA, si amenintare ca mi se va scoate imobilul la licitatie publica, desi casa i-mi este ipotecata in favoarea altei banci( pe o valoarea mai mare )si unde sunt la zi cu plata ratelor .Mentionez ca am inaintat si un angajament de plata si nu am primi nici un raspuns, In aceste conditii totusi pot sa-mi vinda imobilul ????!!!! ce as putea face ? Va multumesc .
Nu va poate vinde imobilul atata timp cat este ipotecat la o alta banca si sunteti bun platnic la aceasta din urma.Vor sa va sperie.Pot urmari bunuri proprii mobile.Daca sunteti casatorit si bunurile sunt comune , nu pot fi urmarite si valorificate decat dupa efectuarea partajului.
Executare silita
Bonaparte33
Salut, datorifa faptului ca am multe rate, nu am reusit sa le platesc la timp si am intrat pe lista neagra a iroului de Credit.
Banca la care am cea mai mare ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!!
sergiu05
Acum 2 ani am achizitionat o casa prin credit ipotecar pe 30 de ani. Am ajuns sa nu mai pot plati. Chiar daca am platit 2 ani, vreau sa las casa bancii. Cand ... (vezi toată discuția)