avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate annneess

Activitate annneess

Din discuţiile purtate şi cu alţi colegi din primării, ar trebuie să găsim colegi care la momentul de faţă primesc sporuri, adică să fie pe funcţiile similare în plată aceste sporuri.
Bună ziua ! Vin cu o rugăminte: rog colegii din administraţia publică din primării care au câştigat în instanţă acordarea unor sporuri, să publice sentinţele pe forum pentru a ajuta şi pe alţi colegi în a le obţine. Vă mulţumesc !
Si ce sa inteleg pana la urma? Se plateste sau nu? Eu deja am primit deja un plic de la Casa de Asigurari, in care se precizeaza suma de plata.
Buna ziua ! Cei care au accesat Masura 141 sunt obligati sa plateasca contributiile pentru sanatate si casa de pensii?
Buna ziua ! As dori sa de pun in instanta o actiune pentru inlaturarea obligatiilor de plata Pfa si rog pe cei ce pot sa ma ajute cu un model de actiune si la ce sectie trebuie sa o depun. Precizez ca am primit un titlul executoriu, am depus contestatie, si in urma acesteia vreau sa ma adresez instantei. Va multumesc !
Buna ziua ! As dori sa stiu daca, in calitate de functionar public pot accesa fonduri europene (masura 141)? Daca ma pot autoriza? Va multumesc !
Buna ziua ! As dori sa stiu in cat timp expira scoala de soferi. Fisa mea de scolarizare este din 15.11.2009 si cursurile le-am absolvit in perioada ianuarie-februarie 2010. Dosarul expira la implinirea unui an de la data fisei de scolarizare sau la data absolvirii cursurilor?
Va multumesc anticipat !
Vreau sa mai precizez ca sunt trecuta ca functionar public cu studii medii, deoarece daca ma incadra acum cu studii superioare(eu terminand anul asta facultatea), ma afecta f mult sa salar. Si in timp, sa ma incadreze cu studii superioare. Nu stiu daca se poate eu avand fac. de psihologie.
Buna ziua! Am o mica dilema. Lucrez in domeniul administratiei publice locale din 2008, pe postul de referent. Am terminat anul asta Facultatea de Psihologie( cand m-am angajat treceam in anul 2). Acum postul de referent mi se transforma in functionar public. Din cate stiu, se pare ca avansare sa face in functie de vechimea studiilor superioare. As dori sa stiu daca ma ajuta fac. de psihologie sau trebuie sa am studii in domeniul adm. publice. Va rog daca ma poate lamuri cineva. Va multumesc mult !