avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Activitate camilecu

Activitate camilecu

Răspuns la discuția Suspendare Revisal
Multumesc pentru raspuns .
Chiar daca concediul medical nu este valabil ? Eu asa il consider daca nu l-am platit si a fost refuzat si la casa de sanatate .
Buna ziua .
va rog sa ma ajutati intr-o probelema legata de Revisal .
Am un angajat , data angajarii este 12.09.2014 , care s-a operat si a venit cu concediu medical in luna noiembrie (15 zile ), in decembrie a venit dinou cu CM de la 1 dec. la 31 dec., cu acceasi boala . L-am platit si in noiembrie si in decembrie . In luna ian . a trebuit sa merg sa recuperez CM la casa de asigurari , Concedii pe care nu mi le-a primit pt. ca cel din dec. depaseste 90 zile si tb. viza medicului expert . L-am trimis sa vizeze dar nu a reusit , eu i-am retinut banii pt. dec. , unde apare cu venit 0, deci el este suspendat pe perioada 1 dec. -31 dec. El nu mi-a spus ca ii ultimile 12 luni a mai avut CM. , eu l-am intrebat si el a zis ca nu a avut. si mai avuse in luna ian. si febr. 2014 . Acum ar fi trebuit sa aplic in revisal suspendarea dar nu stiu cu ce articol, plus ca depasesc si limita de 30 de zile.

Multumesc
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Multumesc pentru raspuns
O zi buna
Buna ziua , as dori sa va intreb cum se calculeaza indemnizatia pentru cresterea copilului in cazul in care sunt angajata cu un salriul de 15oo ron/luna , si deasemenea mai am venituri din chiria unui apartament , Este luat in considerare acest venit la calcularea indemnizatiei , avand in vedere ca , contractul de inchiriere dateaza din luna iulie 2009.
Va multumesc , astept raspuns (mail :camelia200977@gmail.com)