Buna ziua. Un avocat are o masina pe cab. de avocatura. Poate sa aduca ca si aport aceea masina la infiintarea unui srl, unde intra ca si actionar avocat persoana fizica? Fara a fi necesara vanzarea de pe cabinet catre peroana fizica?
Buna ziua. Totusi am o nelamurire. Eu nu stiu exact cum va lucra acea persoana pentru mine, ea va venii in zilele libere de la celalat loc de munca. M-am gandit in felul urmator: Prevad in Regulamentul Intern ca persoanele care lucreaza cu cim ore/luna i se vor face repartizarile la inceput de luna. Dar totusi daca prin natura lucrarilor pe care le contractez fac repartizare azi de ex. 2 ore si totusi se renunta la contract si nu am nevoie azi de el, dar poate am nevoie de el maine de 8 ore. Pot face lucrul asta?
Buna ziua. O persoana este angajata cu 8h/zi la o firma. Eu la firma mea as dori sa o angajez cu 50 h/luna inegal. Intrebarea mea este daca in contractul de munca sau fisa postului trebuie sa fac mentiunea in ce zile si de la ce ore aceasta persoana se afla la locul de munca ca si in situatia in care am angajat cu, de exemplu 2h/zi. Multumesc.